HÄLSNINGAR FRÅN PRIDE PARK 2

Gabriella&me 2

Tja, vad ska jag säga? Det är ju Pride. Och vi hade skitkul.
Idag ska vi gå på Paraden. Fortsättning följer ...

Kommentarer
Postat av: albatrossen

Fan, vad trevligt det var igår!
Blir glad när jag ser bilderna.
En kväll i enbart kvinnosällskap,
gay som straight, gör mig så glad!

2007-08-04 @ 09:36:50
URL: http://albatrossen.blogspot.com
Postat av: Din flickvän

Vilken förtjusande bild på oss älskling! puss puss

2007-08-04 @ 09:54:16
Postat av: Solis

...och ni var lite salongsberusade va?;)
Unnis och Gabriella igen? Eller hittade du en annan söt tjej där som såg ut som "du ser ut som jag vill kyssa dej, ooh oh"
Men har Solis gjort rätt iakttagelse: Först blåa naglar, sen rosa; avslutningen blir det klassiska röda då?
Fryser du eller rädd att bli sjuk? - ganska tjock mössa ;) Men den var cool och du passade i den:)

2007-08-04 @ 11:10:59
URL: http://kosmosanroparsolis.blogspot.com
Postat av: Stefan

Hu så äckligt! Kan man få ställa sig mitt emellan?

2007-08-04 @ 12:36:04
Postat av: louise

Stefan, du är rolig du *lol*
Och Solis, du är kul du också. Fast jag känner ju dig och vet att du inte är ett dugg rolig egentligen hähähä. Närå, när du klär av dig kläderna på Lundell-konserter då är du rätt skoj :)

2007-08-04 @ 13:42:18
URL: http://blogg.aftonbladet.se/398
Postat av: unni

Fan, vi börjar få en liten klubb här. Ni är toppen. Jag är bara hemma och byter om, nu måste jag springa iväg och glamma igen. Notty säger förresten att hon tycker jag är pinsam. Men när jag fixade in henne på Prideområdet höll hon god min.
Mina naglar är för övrigt lila, Pridefesten till ära.
Kram från er Bunni

2007-08-04 @ 20:08:01
Postat av: Cat

Byt mössa när du ändå håller på! Notty har säkert helt rätt. Men upplys henne om att någon kommer att tycka det samma om henne (förhoppningsvis) så småningom.
När det gäller Glenn så hade jag antagligen reagerat och handlat på samma sätt. Nu har jag ingen kuk iofs, men visst har jag gett ett antal käftsmällar under åren när det har petats på fel ställen i fel sammanhang. Jag har kanske en manshjärna i
fel kropp!?! Att fräsa och slå bort fungerar iofs ibland, men oftast så har jag nog reagerat rent reflexmässigt. Det är en befrielsekänsla över det hela! Hallelujah, typ.

2007-08-04 @ 22:10:22
Postat av: Solis

Men Louise!?! Vad sysslar du med? Inte kan du outa mej såhär på Unnis überseriösa blogg!
Har inte så mycket mediaträning som kanske märks. Ska jag stanna här, med att ryta ifrån eller ska jag fortsätta med ett försvarstal (har ett ganska bra försvarstal, det är även hyfsat logiskt...) eller bara säga "No comments"
Vad tycker ni?
Mammor är ofta pinsamma, men samtidigt oftast väldigt bra emellanåt också:) (du och bloggläsare och ju redan vädrat det här med mor-dotter-relationer...)

2007-08-04 @ 22:47:20
URL: http://kosmosanroparsolis.blogspot.com/
Postat av: Andreas

Hehe du är lätt den grymmaste pussy slayern i kommun! *idoldyrkan initierad*

2007-08-05 @ 02:25:52
Postat av: Gabriel

Unni tillhör de få kvinnor vars skönhet kommer till sin fulla rätt även på fotografier och rörliga bilder. Idag känner jag att det inte är läge för några djupa funderingar i bloggen, men ändå kan jag inte låta bli. Jag får försöka blanda skönhet med allvar. Därefter kommer ni att slippa mig under nästan en hel vecka!
Jag tycker att Unni Drougge och Agneta Troilius är Sveriges två vackraste kvinnor. De båda kvinnorna är mer än 51 år gamla ? var och en för sig, alltså. Jag tror att båda är skånskor. Jag vet att båda är intelligenta. Och jag inser att Amelia Adamo förmodligen skulle vråla av framgångsglädje om hon fick en exklusiv intervju med Agneta Troilius.
Jag undrar om våra kvällstidningar kommer att skriva ut namnet ?Troilius?, när det blir dags för lagman Andersson att åter träda i tjänst. Det groteska i sammanhanget är att om det någon gång är läge för kränkning av målsäganden, så är det i det drama som inom ett par månader kommer att spelas upp för oss. Försvarsadvokaten lär tvingas balansera i klass med en cirkusartist.
Men en sak fattar jag inte. Varför väljer Sverige två snyggaste kvinnor alltid fel karlar? Jag tror att bovarna i deras dramer kallas kärlek!

2007-08-05 @ 13:38:25
Postat av: Cat

Agneta är läskig! Hennes man är läskigare än läskig. Tveksamt om namnet kommer att nämnas i tidningarna. Men de flesta vet väl vem det handlar om ändå.

2007-08-05 @ 13:49:38
Postat av: unni

Ett: Jag byter huvudbonad typ varje dag, alternerar åtminstone. Det beror på håret. Antingen blåser det och jag får barret i ögonen, eller så regnar det och håret blir frizzigt och lockigt. Myssan blir räddaren i nöden.
Två: Solis, du får väl helt enkelt ge Louise en fet smäll, det är väl så man gör om man känner sig ofredad ;)
Tre: Alla utnämnanden av undertecknad som idol och liknande mottages vänligt och bestämt. Älskar sånt och blir dessutom tacksam, inte styv i korken. Så tack, hemskt mycket tack!
Fyra: Lagman Andersson behöver nog förklara lite mer. Vem är Troilius?
Puss / Bunni

2007-08-05 @ 14:00:28
Postat av: -

http://pratkvarnen.blogspot.com/2007/07/plastikkirurg-anhlls-misstnkt-fr-grov.html

2007-08-05 @ 14:17:59
Postat av: unni

Fick en länk av en herre här om plastkirurgen Troilius, och då klingade en klocka. Jag jobbade som tv-redaktör för längesen, det var en kvinnlig talkshow ledd av Lotta Aschberg. Vi skulle ha ett program om skönhetsoperationer, och de mediekåtaste plastkirurgerna tävlade såklart om att få komma till studion, däribland denne Troilius från Malmö. Han var så vansinnigt ivrig att demonstrera sin fettsugarverktyg att han vann loppet på ren utmattning. Så, där kom denne väloljade läkare med sitt pedantiskt skötta yttre (kanske hade frugan fixat det, hon är ju också plastikkirurg). Han var så extrem att min kollega och jag fick springa ut i kafferummet och garva med jämna mellanrum (har f ö med en scen i Heroine som påminner om detta).
Nå, han fick sitt mission completed och det var väl inte mycket mer med det. Jo, han fick säkert en del fler fettsugarjobb. Men flög jag med Malmö Aviation och kaptenen som talade ut från cockpit presenterade sig med Troilius som efternamn, varpå jag frågade en flygvärdinna om han möjligen var släkt med Carl Troilius. Ja, de är bröder, svarade hon. Och det kändes ju logiskt. Båda två siktade högt.
Men nu står fettsugaren om jag har fattat saken rätt anklagad för misshandel av frugan. Ärligt talat kändes det genom nån sorts guilt by association inte särskilt trevligt att vara uppe i luften med en Troilius vid rattarna och spakarna.

2007-08-07 @ 10:29:30
Postat av: Konstanze

Stackars hans fru. jag har varit patient hos henne på hudkliniken. En mkt varmhjärtad kvinna. Fötroendeingivande. Vacker. Snäll.

2007-08-13 @ 20:05:15
URL: http://kulturnorden.blogg.se
Postat av: vitlöket

Klart att Amelia Adamao kommer att vråla, men knappast av glädje, kanske hon också kan få en intervju med trollet Kalle. ha, ha om våldtäkt av lägrestående kvinnor kanske, vilken orm

2007-08-14 @ 17:06:00
Postat av: Pete

Anklagad för att slagit frun? Har ju våldtagit 7-8 stycken när de varit sövda. Det största psykfallet på många många år... Bevisen är sjukt starka en av tjejerna hade hans sperma i sig och han skyller på att ha varit på toa innan och onanerat, va fan gjorde hans fingrar i henne?

2007-08-18 @ 15:36:25
Postat av: MM

"Men nu står fettsugaren om jag har fattat saken rätt anklagad för misshandel av frugan. Ärligt talat kändes det genom nån sorts guilt by association inte särskilt trevligt att vara uppe i luften med en Troilius vid rattarna och spakarna."
Lite väl förhastat att döma hans bror som en dålig pilot pga detta va?

2007-08-26 @ 20:25:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0