HETT MED HATT

Igår köpte vi stråhattar eftersom vi hade blivit solbrända i jävla hårbotten också. Sen satte vi oss i en bar och drack rosévin. Då kom friaren från den första kvällen ridande på en vit hingst. Nej, skojade. Den enda likheten med en hingst var väl det där ni vet. Jag skrämde bort honom den här gången. Men nu håller vi oss på det vita hotellreservatet. Fast där är det inte helt enkelt heller. När vi skulle gå på Fitnesscentret för att träna bort alla söta efterrätter som står drivvis på kvällens dignande buffébord, blev vi stoppade av en barsk madam som trodde att vi smitit in på området. Vet skäms! tänkte jag. Och fick en vag påminnelse från tiden då jag faktiskt gjorde just det. Plankade in på lyxhotell för att få ett dopp och var ständigt nervös att bli tagen på baris. Vilket hände alltsomoftast. Och nu kände jag mig som en slusk IGEN! Fast fann mig givetvis och gav damen ifråga en mycket sträng blick. En blick som passar alla överjästa dästa gäster som frekventerar området. En von oben-blick. Fan, att jag jämt ska känna mig som en outsider var jag än är.

Notty skällde därefter på mig under frullen för att jag tog en 0/0 yoghurt, dvs en med noll procent socker och noll procent fett. Hon sa att jag kommer att se ut som en grillad kärring, en sån som jag alltid blir rädd av att se, om jag äter 0/0 till frukost. Men den smakade skit och jag kompenserade det hela med feta ostar.
På eftermiddan sa Notty att jag hade "negerben". Och på kvällen sa hon att jag kommer att träna på min begravning. Fast jag skrattar hela tiden när hon anfaller. Det gör absolut ingenting, tvärtom. Vi har det skitmysigt. Jag älskar när ungarna hackar på mig. Ingenting kan ändå komma i närheten av hur mitt ex psykade ner mig.

Fast jag gjorde mig skyldig till dålig karma när jag tog fram insektssprayen som stod i badrummet och sprutade ner den myllrande paraden av myror som vandrade på ballen mot en klick honung som Notty spillt där. Precis efteråt stack jag mig under nageln med ett pistageskal, det gjorde asont. Och jag tyckte synd om alla de döda myrorna. Det var då vi kom på vad det är för lukt som finns i hotellanläggningens samtliga utrymmen - insektsspray, yuk.

image32

Kommentarer
Postat av: Solis

Ja det ser ut som som du fått färg. Även om jag inte ser just benen så tvivlar jag ändå på att det är "negerben" - om det är färgen som åsyftas förstås.
Med den "lilla" hatten och de "små" brillorna skulle jag nog inte känna igen dej om jag mötte dej vid poolkanten. Kanske inte konstigt att du fick problem att nå gymmet. Damen kunde inte se att kvinnan framförsej var framgångsrik författare från La Sweden liksom.
Vad föreställer tatueringen? Något stort kattdjur?
Ja ibland slår den dåliga karman tillbaka direkt - kanske bra så? Jag menar ganska tröttsamt att gå o vänta på att den dåliga karman ska ge utslag först i nästa liv. Kanske bättre med små portioner? Eller så dödade du myror i förra livet också och den negativa karman slog tillbaka när handlingen upprepades i ditt nuvarande födelse?

2007-08-12 @ 22:45:44
URL: http://kosmosanroparsolis.blogspot.com/
Postat av: Sandra C

Vilken underbar semesterbild, får mig att längta härifrån. Just nu har vi regn, det riktigt vräker ner, fast det har ju sin charm det också. Så länge man får sitta inomhus :D
Apropå myror så är pepparmyntsolja bra. Myror ogillar pepparmyntsolja och flyr fältet. Men det har man ju sällan med sig på semestern, så det var väl ett värdelöst tips.
Ha det bra!
S

2007-08-12 @ 23:17:34
URL: http://kaffemedmjoelk.blogspot.com
Postat av: Vicktoria

unni kompareras;
snygg snyggare
s n y g g a s t

2007-08-13 @ 06:21:35
Postat av: Solis

Nej Vickan, du har fel ;)
Unni Kompareras enligt följande:
Unni
Unnis
Unnisis

2007-08-13 @ 20:47:50
URL: http://kosmosanroparsolis.blogspot.com/
Postat av: unni

Ha ha ha ha ha ha ha! Pöss!

2007-08-13 @ 21:23:33
Postat av: jens

Jag måste få säga att du är en av dom vackraste kvinnor man kan se på bild. Med detta påstående måste jag få fråga, om jag nu vill träffa dig då jag jobbar mycket i Stockholm är du redo för att träffa en fantastiskt go o snäll kille över en öl?
Kram J

2007-08-14 @ 08:05:49
Postat av: unni

Jens, jag vill ha en högst detaljerad varudeklaration. Och CV. Och referenser från tidigare flickvänner...

2007-08-14 @ 20:50:24
Postat av: G

hmmm

2007-08-14 @ 21:24:46
Postat av: Jens

Haha, ja en varudeklaration och cv är lätt ordnat, men skall jag verkligen visa upp mitt cv ofentligt?
Jag tror till och med att referenserna från tidigare flickvänner kommer att smälta i munnen på dig då vi fortfarande är vänner och kan skratta ihop.
Väl mött
J

2007-08-15 @ 19:24:04
Postat av: Cat

Jag tycker att blogghänget borde få insyn i detta! Ut med hela rasket, foto, CV, allt...här på sidan. Sen kan vi hjälpa dig att välja/välja bort. : )

2007-08-17 @ 14:01:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0