MANNEN PÅ TAKET 3

Det blir lätt lite blandade reaktioner på det här med sexdrift (läs kommentarerna till Mannen på taket 2). Men jag sitter ju här helt oskyldigt på min lilla kammare och ser på den snygge takmannen mitt emot. Och avståndet är behörigt, kan jag lova. Jag hade inte ens känt igen killen om jag såg honom på pizzerian nedanför (undrar förresten var han käkar sin lunch). Men ett knapplöst skjut skulle väl inte skada? Om andan faller på. Är det genusbundet? Skulle det vara hemskt om en karl satt och slet med ordets makt och fick syn på en pingla balanserande på en taknock och fick en del angenäma tankar.... Häpp! Nu kom han..., men fan, han försvann bakom en skorsten... Han har dragit upp byxbenen till knäna. Mitt stora problem är var det hela skulle kunna äga rum. Jag vill ju inte ta hem honom. Inte ens veta vad han heter. I min mobil är han sparad som "Tak". Han är mörk. Han bryter. Igår messade jag honom och han messade tillbaks att han kanske hinner göra taket klart idag om vädret tillåter. Jag hör hur han sprutlackerar nu, fast skymd bakom ett annat tak. Men tro inte att jag är en hondjävul. Ett ömsesidigt arrangemang är vad jag är ute efter. Eller en ömsesidig fantasi. Det kan hända att jag blowar allt om jag messar igen. Men jag skulle kunna tänka mig att grovhångla på en svettig nattklubb i en källare på ett trångt dansgolv, typ Snaps. Inte dejta, absolut inte. Fy fan, dejting suger. Suga förresten. Skulle det vara nåt? Nä. Jag vet inte ens om jag är sugen på att hångla. Då måste jag nog supa mig full. Åter till klubbmiljön alltså. Förresten får han gärna ta med sig några polare, ha ha ha ha!

Kommentarer
Postat av: Solis

Haha du är rolig du.
Du ville inte ta hem honom, så varför inte förslå en bortmatch?
Kanske skulle det omvända (man spanar in pingla på taket)uppfattas annorlunda. Men egentligen borde det ju inte det. Det borde betraktas lika. Antingen båda uppmuntras eller fördömas, men då intentionen är att det ska vara ömsesidigt ligger väl uppmuntran nämrast till hands.
SÅ tänker Solis...

2007-07-17 @ 14:17:16
URL: http://kosmosanroparsolis.blogspot.com
Postat av: unni

Det var ju inte meningen att det skulle bli en massa snusk på min fina seriösa blog ;) men hur jag än vänder mig har jag fittan fram. Förlåt. Kul med gagsen iaf. Tack. Jag flinar gärna åt hela grejen. Kram

2007-07-17 @ 14:31:43
Postat av: Solis

Hm vore onekligen konstigt och fittan var någon annanstans...
Gagsen? Är söder-slang? Sofo typ eller?
Gagn vet jag annars vad det är, tänkte du förse takmannen med en gagn ? ;) hahaha.

2007-07-17 @ 14:35:36
URL: http://kosmosarnoparsolis.blogspot.com
Postat av: Solis

Några stavfel kan lätt ske... det antydde du väl själv i ett tidigare blogginlägg om att nya romanen var inlämnad för tryckning...

2007-07-17 @ 14:41:09
URL: http://kosmosanroparolis.blogspot.com
Postat av: Tant

Här har jag nöjet att ha fulla gården fylld med hantverkare, för tillfället målare och såna som sätter upp ställningar.
Dom målar om i vårat område.
Så massor av vackra män att spana in, men är ju se men inte röra som gäller på den här gården iaf.

2007-07-17 @ 15:07:14
URL: http://fantasimamman.blogg.se
Postat av: Kenta

Hjälp, en kvinna som har tankar och fantasier om sex och dessutom ger uttryck för den i sin blogg. Vart är världen på väg! Jaja, hur man än vrider och vänder på sig så har man alltid ett arsle efter sig. ;)

2007-07-17 @ 15:27:34
Postat av: Cat

Ha, ha...underbart!
Vet han vem du är? Eller heter du "Fönster" i hans mobil?

2007-07-17 @ 16:16:38
Postat av: Andreas (22)

Kompanistryk på grabben om han sabbar det här upplägget....geeez! =)
Fortsätt snuska på hur mycket du vill Unni! Men jag är fortfarande sur för kommentaren angående huruvida det går att få ut nånting annat vettigt än sex från grabbar i 20-årsåldern!

2007-07-17 @ 16:49:04
Postat av: unni

Men ni är ju så sköna allihop! Fittan fram och arslet bak och... kuken i. Hoppla! Jag heter nog Fönster i hans moppe dessutom.
Och du Tant: Varför inte röra? När du har gården full av Gott&Blandat?
Till dig Andreas: Ber om ursäkt, det var inte menat att offenda. Klart man kan snacka med unga grabbar, jag gör det ofta. Men ibland får man kanske välja. Jag vill ju inte gegga ner mig i ett känsloträsk. Här är det mer känsel som är aktuellt.
Tack för era comments! Vi återkommer...
/Bunni

2007-07-17 @ 19:35:28
Postat av: Solis

"Vi" återkommer ??!
Väntade fröken på takmannen i skrivandets stund? LOL

2007-07-17 @ 21:39:35
URL: http://kosmosanroparsolis.blogspot.com/
Postat av: Tant

Har ju mannen som kommer hem, så jag ser men rör inte.
Hmm, dom borde ju komma snart och börja måla, men sak samma egentligen idag, jag ska iväg å jobba lite extra på en gruppbostad.

2007-07-18 @ 08:07:10
URL: http://www.fantasimamman.blogg.se
Postat av: Ludde lindström

Fan också. En ursäkt till...Till Unni Drougge
Ja det är inte lätt att vara kille heller ska jag säga dig. Vackra kvinnor som är destruktiva, hämdlystna, som använder sig av psykiskt istället för fysiskt våld osv finns det också gott om.
Jag har träffat många precis som du träffat motsatsen när det gäller killar.
Jag föll pladask för din bok Andra sidan Alex. Den var rocknrollspråk för mig. självutlämnande och knivskarp. Man riktigt kände vad du gått igenom och eftersom jag jobbat i nöjesbranschen 20 bast så har jag ju också träffat mannen i fråga och insett vilken skitstövel han är.
Din bok gav mig oerhörd inspiration och hjälp för att jag sen gjorde mitt projekt TIO LIV som slutade som bestseller på Månpocket Fakta i juni förra året.
Jag minns så väl dina goda råd om att boken måste ut i pocketversion, rent marknadsföringsmässigt.
Du berättade att du hade sålt 1400 ex av originalutgåvan när ditt förlag gav ut den som pocket och det genererade i att både originalutgåvan och pocketversionen fick ett totalt genombrott.Då hade jag sålt 2000 ex och mitt förlag ville inte ge sig in i pocketbranschen.
Vilken student eller överhuvudtaget vilka unga har råd att köpa en originalutgåva för 267 kronor (jag fick 12 kr :-)?
Men när nu min bok äntligen köptes loss av Månpocket med nytt omslag blev den plötsligt en genombrytande "succé" för mig. Jag har varit nedringd sedan dess och åker hela tiden runt på skolor, lärarkickoffer, föräldraträffar och fans moster och håller föredrag och diskuterar. Det hade aldrig hänt utan att pocketversionen släppts. Jag menar, nu behöver jag inte ta med mig boken till skolorna, när eleverna frågar hur de kan få tag på min bok utan bara hänvisa till Bocus.com att den finns för 55:- inkl frakt.
Nåväl när jag träffade dig, även om jag inte är en snorvalp, så attraherades jag givetvis av din oerhörda framåtanda, skarpsynthet, målmedvetenhet men också din valda kvinnlighet.
Det kan jag gott erkänna. Du har alltid valt att vara "kvinnlig" och attraktiv samtidigt som du också värnat ditt oberoende och gjort det du själv velat och tyckt i diskussioner.
Därför har jag haft dig som en av mina förebilder länge. Är det fel ur en mans synvinkel?
Men som sagt, när jag försökte få med dig i nått slags projekt finansierat av myndigheten Mobilisering Mot Narkotika drog du dig sakta bakåt med argumenten att du värnade om ditt författaroberoende och inte ville hamna i något partis ledband eller få en stämpel.
Jag respekterade och förstod detta. Det finns många sätt att jobba på. När jag ville att vi skulle träffa narkotikasamordnaren Björn Fries för att få ekonomiskt stöd för att ge oss ut på bl a högskolor och gymnasier på turné med böcker och diskussioner om partyknarkandet var det inte för att sätta nån stämpel på mig själv eller acceptera någon annans krav på att gå i ledband.'
Jag har och är fortfarande totalt oberoende och säger vad fasiken jag vill när jag är på skolbesök. Att nu Myndigheten Mobilisering Mot Narkotika och regeringarna (alla)slänger bort miljoner i sjön är en annan sak och jag insåg snabbt att ska det bli något får jag göra det själv.
Så på den vägen blev det. Jag åker hela tiden landet runt, bokad direkt och representerar enbart mig själv och mina erfarenheter och åsikter.
Det känns djäkligt bra. Sen att myndigheterna skiter i att satsa pengar o resurser på skolor o ungdomar i kampen mot helvetets gifter är bara djäkligt beklagligt.
Men jag kör på och skriver för fullt på en ny bok, jag har funnit min egen stil och skriver rockn roll, precis som när en musiker ska göra en låt. Låter inget hämma mina känslor och åsikter eller styra eller censurera dem.
Jag skrev till dig för en tid sedan att jag blev så besviken av att du från din tidigare ståndpunkt om oberoendet som ledstjärna plötsligt sadlade om och propagerade för FI i valrörelsen.
Den besvikelsen var äkta och sann. Jag har samarbetat med många men jag har kvar mitt oberoende och låter mig inte göras till ett partis affiscnamn.
Så därför blev jag så ledsen, arg och besviken att du, som var min förebild lämnade detta viktiga grunfundament.
Men shit. Att vi har olika åsikter i Sverige är bra, liksom jag fortfarande kan se upp till dig men ändå inte dela alla dina åsikter. Jag hatar all svensk dubbelmoral men du står för vad du tycker.
Men Unni: Jag menar, du skriver i din blogg: Linda fimpa Fadde. Jag säger Fadde fimpa Linda.
Är du med? Du är kvinna och jag är man. Vi har genetiskt olika erfarenheter och utgångspunkter. Jag vet inte hur väl du känner t ex Fadde och Linda. Men jag har försvarat Linda i mängder av krönikor bara för att upptäcka att hon är oerhört kändiskåt, själfixerad och är fylld av dubbelmoral. Det är barnen som tar stryk anser jag som delad/vårdnad förälder till världens finaste femårige grabb.
Hon säger ena dagen att hon vill göra upp med kokainberoendet för att alla unga tjejer som ser upp till henne ska förstå.
Nästa dag opererar hon brösten igen och trots att hon har barn som hon inte träffar som en normal ansvarsfull förälder ska hon hela tiden synas på löpen. Ena dagen som mjukporrstjärna, göra slut med Fadde, tjäna miljoner osv.
Nästa dag i samarbete med Sveriges kanske största skithög som manager göra reklamfilm tillsammans med Fadde osv. Jag har storys om hur hon agerade när jag träffade henne i samband med att hon skulle göra "politikerkarriär" som skulle få dig att baxna.
Jag försvarar inte Fadde. Jag bara vill säga att jag är djävligt glad att du börjat verka bli ditt gamla jag och skriva totalt hämningslöst, rakt, ärligt osv.
Jag tycker fortfarande att det är åt helvete när oberoende författare börjar bli affischnamn åt partier, som du själv en gång tyckte. Det är vår förbannade plikt att bibehålla oberoendet och kritiken mot allt det som vi tyckert är fel.
Men jag ber om ursäkt för att jag dissade dig så hårt och upprört.
Alla är vi människor och gör våra feltramp. Ja kanske inte Jan Guillou har insikt om det, som verkar behöva femton kognitiva terapefter för att våga visa sina känslor . Men han var på gott humör på Bokmässan efter succe´n med den formidabla ONDSKAN. Han drack rödvin och gav mig ett signerat ett ex: "Till kollegan Ludde från Jan Guillou". Det är klart att sånt värmer och stärker mitt alterego.
Men jag delar fortfarande inte mängder av hans åsikter. Sen spelar det ingen roll om han öppningstalar på Pridefestivaler eller skulle bli affischnamn för FI. Det är frågan om trovärdighet.
Det är så många hycklare och dubbelmoralister i Sverige så det räcker i överflöd. Folk som lever och anser att vi andra ska leva på ett sätt och sen gör dom tvärtom själva. Förhoppningsvis får du läsa mer om det i min nästa dokumentärroman.
Jag ser med spänning fram emot din nya roman som verkar vara UNNI DROUGGE LIVE och ingen anpassad media/förlags eller politikerstyrd produkt.
Hoppas du godtar min ursäkt, För du är fortfarande en av mina goda förebilder i den korrumperade nöjes, författar, politiker industrin.
Ps. nu ska jag göra världens godaste och mest erotiska rätt. COVICHE!!! t ex Mexicos nationalrätt. Givetvis finns det lika många varianter som paella i Spanien. Men jag garanterar. Bjud rörmokaren på detta:
Absolut färsk , ej fryst lax. Skäres i tunna skivor ungeför som gravad lax. Lägg upp på fat. Dränk det i Lime. jag menar dränk. Då startar hela grundprosessen. Under tiden hacka (absolut färsk) Koriander, Spansk peppar (röd, färsk) och strö över allt för att efter sedvanligt salt och peppar ställa in kylen minst 20 minuter. den ska vara kall.
Ät sen tillsammans från varsin ände sakta skivorna som nu dragit åt sig Lime smaken men är fyllda av den starka kryddan spank peppar. Är man inte nykterist rekkomenderas bubbeldricka. Oj Oj nu vattnas det i munnen så jag måste springa till kylskåpet.
kram
Ludde Lindström

2007-07-18 @ 09:03:09
URL: http://app.blogg.se/trackback/ping/7532847
Postat av: unni

Jadå, Ludde, det är coolt. Att jag stödde Fi (vilket jag fortfarande gör) beror på att jag inte ser det som ett parti eftersom de står utanför blockgränserna. Och jag är dessutom svag för allt pionjärarbete om syftet är gott. Jag är feminist. Och det tänker jag fortsätta med. Lycka till med dina projekt nu.
Kramar / U

2007-07-18 @ 14:02:00
Postat av: Ludde lindström

Tack Unni. Det är en konst att ta emot en ursäkt. Många kan inte heller säga förlåt när de sårat någon. Det är väl det fina med demokrati att vi kan vara vänner men ändå tycka helt olika i vissa frågor.
Vi får väl ta en diskussion nån gång.
Men jag förstår inte två saker:'
1) Ledningen inklusive Gudrun Schyman och genusforskarproffessorn som är syndikalist har mycket klart formulerat sig långt ut på vänsterkanten. Så att de inte skulle ingå i ett block tror jag bara är en illussion.
2) Om jag som passerat 50 ser en snygg ung tjej som kör en lastbil i ett tunt tajt linne och jag bara vill ha sex med henne i t ex lastbilshytten skulle jag omedelbart stämplas som gubbsjuk. Men varför är det så? Jag är ingen kvinnomisshandlare, våldtäcktsman mm
Jag bara kan bli djävligt kåt och anser mig därför ha rätt att vara gubbsjuk.
Är det jämlikhet? Förstår mig inte på vad vissa kallar för feminism. Jag skulle stödja denna vackara unga lastbilschafför i alla lägen för att få samma rättigheter, lön mm som sina manliga kollegor. men likväl är hon medveten om att hon gör sig attraktiv och jag ärmedveten om den genetiska fortplantningsdriften, dv s jag blir upphetsad och är jag ungkarl har jag också rätt till att förverkliga det.
Nåväl. Lycka till och hoppas vi möts fler gånger i trevlia miljöer och sammanhang.

2007-07-18 @ 18:55:47
URL: http://app.blogg.se/trackback/ping/7532847
Postat av: Mad(de)

Andreas! Jo jag vill hoppas att det finns yngre killar som man kan snacka med också. Och jag vet att de finns, t ex en 28-åring i min bekantskapskrets som det har hänt lite med några gånger per år (k.k!). Han bryr sig inte om ålder men tyvärr är jag inte kär i honom. 21-åringen däremot blev jag betuttad i och därför kändes det än mer förödmjukande med han nojighet efter vårt k*ull. Jag vet ju att känslorna är likadan som när jag var 21 men han vet ju inte att det känns så eftersom han inte varit 46 än...

2007-07-18 @ 19:38:42
Postat av: Ludde Lindström

Hej unni. Blir förvånad att du inte svara på sakfrågorna när jag vill ha en vänlig dialog?
Varför? Är det bara rörmokaren, kuk och fitta som är intressant nu? Jag skriver gärna om det också men man kan ju inte stoppa huvudet i sanden bara. Jag bad dig om ursäkt för min hårda dissning men jag ställer ändå vissa frågor som du inte svarar på. Vad hände efter boken Basubadet? Har du sadlat om helt? det tror jag inte. Du är ju en ärlig och fin person. Inte kan det väl vara så att du störs av min kommentar av kommersiella skäl? Undrar verkligen ärligt vad du tänker nu? Fortfarande en av dina killfans. mvh Ludde.
Hur blev du plötsligt extremfeminist och stödjer FI? det är en av de frågor jag funderar över. Kram

2007-08-03 @ 00:02:20
URL: http://app.blogg.se/trackback/ping/7532847
Postat av: Ludde Lindström

Känner att jag har svårt att förklara vad jag menar så jag sänder en krönika från Magazinet XOXO:
Media kryllar av en viss typ av kvinnliga krönikörer som klagar över sexism, bröstförstoringar, dumma blondiner, utseendefixering m.m. I viss mån på rätt grund men de drar helt åt helvete fel slutsatser. Den mest extrema slutar med grupperingar som ägnar sig åt genusforskning, där mannen blir orsaken till allt ont. De representerar varken arbetarkvinnor eller oss ensamstående pappor. Det är en klick privilegierade kvinnor. Men de dominerar i media.
Nu har man t.o.m. börjat ifrågasätta att män och kvinnor ska ha lika rätt att träffa sina barn varannan vecka. I samband med premiären av filmen ?Varannan vecka? av Måns Herngren, Felix Herngren och Hannes Holm, framträdde en extrem feminist i TV 4 Nyhetsmorgon i debatt med Felix och egentligen ifrågasatte hon den moderna familjelagstiftningen som även ger pappan rätt till delad vårdnad. Milla Jonsson är finansiell rådgivarassistent. Första kvällen av sin barnlediga period tillbringar hon i sin keramiska ateljé där hon drejar serviser och skulpturer. Det kan hon fortsätta med, tycker jag. Elitfeministerna vill ta makten. Nu gäller det att vi börjar reagera. De sätter inte barnens väl och behov främst utan sig själva och sina behov. Ändå har Milla sina barn tio dagar i rad. Och pappan?
När jag var liten gick min mamma till Tingsrätten. Tog ut skilsmässa. Sen förhindrade hon oss tre barn att ha kontakt med pappa, la på luren varje gång han ringde och slutligen dog han utan att jag fått lära känna honom, eller fått ha en manlig identifikation som förälder. Barnen ska väl få välja själva och bilda sig en egen uppfattning? Som Felix Herngren sa i debatten med Milla: ?Vem ska bestämma om vem barnet ska bo hos?? Milla svarade: ?Det får föräldrarna diskutera fram.? Mors.
Då vet man ju var det slutar. Nej, du pappa som råkar ut för en kvinna som använder barnen som vapen i separationer. Gå till din kommun. Där finns det en nämnd som lyssnar på bägge parter och sen fattar ett bindande beslut. Deras utgångspunkt är baserad på nuvarande lagstiftning att sätta barnen i främsta rummet och utgångspunkten är att barnen har rätt till att träffa och bo hos bägge föräldrarna. Ge inte upp och tyck inte synd om dig själv.
Ta Linda Skugge. Hon är en stor idol för många unga nyfeministiska tjejer som tror att man ska bete sig som män för att få jämlikhet. Hon mosar stackars tjejer som har dålig självkänsla. Sen fläker hon ut sig själv halvnaken och får stor uppmärksamhet. Hon är falsk men spelar kvinnligt lojal med sina systrar. Kolla vad hon skriver om Alexandra Pascalidou:
?Stämmer det förresten att Alexandra har den där talkshowen i grekisk teve? Är det nån som kollat upp det? Och har hon verkligen skrivit sina egna böcker? Detta vet vi att Alexandra faktiskt gör: kicksparkar snyggt på bild, är snygg på bild, går på kändisfester. Fortsätt du kändismingla och kicksparka, Alexandra. Så kan vi som faktiskt skriver våra egna texter vara de ohotat bästa skribenterna.? (Avundsjukan, självgodheten och jantelagen stinker LL?)
Linda har tydligen inte läst Alexandras roman ?Bortom mammas gata? som beskriver hennes tuffa uppväxt. Den illustrerar hur hon blivit hotad, illa behandlad, nästintill krossad, av inte minst Aftonbladet som fejkade en mordhotnazisthistoria m.m. (Jag struntar i om hon tagit hjälp av någon att skriva den boken ? jag känner ärligheten och avskyn i hur media kan behandla och krossa folk ända in ryggmärgen.)
Vad har Linda för erfarenheter av den tuffa verkligheten? Hon har suttit tryggt på Expressen från 19 till 32 års ålder. Byt politiker! Byt krönikörer! Eller som Alexandra svarade i Metro:
?Hade jag lyssnat på sådana som Linda Skugge hade jag aldrig gått ur grundskolan. Linda Skuggor finns överallt, på skolrasten, på jobbet, i grannskapet. Ni vet, sådana som hånar och gör allt för att man ska känna sig sämre.?
Vidare ur Skugges alster:
?Hej, Linda Rosing, vi träffades i somras i Linda Nybergs tv-program Helt ärligt i TV 4. Du var en jättesöt och snäll tjej. Men så naiv att jag som luttrad kvällstidningstjej får moderskänslor för dig.?
?Du måste börja ta betalt. Jag fick betalt för att sitta där de där 20 minuterna i TV 4. Fick du det? Det enda sättet för dig att ta kontroll över situationen och känna att du får ut nåt av ditt kändisskap, för att det överhuvudtaget ska vara värt nåt, är att börja ta betalt. Du måste starta ett företag och fakturera för varje gång du ska uttala dig i media. Får du inga pengar säger du inget.?
Visst Linda Rosing, skaffa dig ett företag och fakturera. Låt inte folk blåsa dig men fortsätt ta ansvar för ditt kändisskap inför alla de unga tjejer du påverkar. Jag måste säga att vad man än tycker om Rosing så använde hon sitt kändisskap jäkligt bra när hon gick ut och berättade om sitt kokainmissbruk och vad det leder till och att hon slutat. Oavsett om hon fick pengar för det. Rosing går år rätt håll. Hoppas hon inte låter Skugge bli sin förebild bara. Hur många kändisar använder sitt kändisskap till att agera mot det mer utbredda drogmissbruket bland unga? Du är ju mamma, Skugge. Vet du att nästan 25 % av alla gymnasietvåor provat narkotika förra året i Stockholmsområdet? Att nybesökande 17-åringar på Maria Ungdom för narkotika har ökat med 19 % senaste året? Att bara 25 av 60 gymnasier på Gymnasiemässan hade haft någon droginformation för sina elever förra året?
Förhoppningsvis för barnens skull har Rosing valt rätt väg. För barnens skull behöver hon byta umgänge, levnadsvanor m.m. Sparka i stället på hennes omgivning, falska vänner som bara utnyttjar hennes aningslöshet. Sparka på dem som fyller på i hennes glas och samtidigt sina egna plånböcker. Stötta henne i hennes stora mod att bryta upp från knarkandet och sätta barnen i främsta rummet. Det skulle jag göra om jag vore hennes vän.
Budskapet till Linda Rosing, som hon massakrerat i mängder av krönikor, är att ?DU FÅR UT NÅT AV DITT KÄNDISSKAP?. Sen fläkte Linda Skugge ut sig själv med fina feministiska argument. Tog du betalt, Skugge?
Hur trovärdig är Linda Skugge som krönikör, som föreslogs journalistpriset härom året?? Säger hon någonsin sanningen utan att få betalt? Hur ska man veta det? Ner med de falska profeterna som bara ser om sitt eget hus.
Ludde Lindström
Författare, krönikör

2007-08-03 @ 00:27:15
URL: http://app.blogg.se/trackback/ping/7532847
Postat av: En liten feminist

Ludde, nu är det så att det är Lindas dotter som inte vill träffa henne. Hon skäms för sin mamma, och det kan jag faktiskt förstå. Då kan man åtminstone ge cred till Linda för att hon inte försöker tvinga sig på dottern mot hennes vilja.
Du verkar tycka att alla barn ska bo exakt lika mycket hos bägge sina föräldrar av någon sorts rättviseskäl. Men det kan jag absolut inte hålla med om. Är den ena föräldern våldsam, psykiskt sjuk/instabil eller missbrukare
så är det mycket bättre att barnet bor hos den andra. Är bägge föräldrarna instabila har barnet det bäst hos en släkting eler i sista hand i familjehem. Nu misstänker jag vad du tänker, men nej, jag tror trots att jag är feminist inte alls att mamman alltid är den lämpligaste boföräldern. Visserligen är fler män än kvinnor våldsamma och begår sexualbrott. Men det finns många, många mammor som är svårt psykiskt sjuka eller har missbruksproblem och därför inte är lämpliga som boföräldrar.
Jag har många vänner som växt upp hos sina pappor av den anledningen. Den här barn-ska-bo-lika-mycket-hos-bägge-föräldrarna-mentaliteten som gått in absurdum drabbar faktiskt även barn som skule haft det mycket bättre om de fått bo hos sina pappor på heltid. Visst, en förälder som missbrukar sviker sina barn bara genom det. Men det vore faktiskt ett ännu större svek och de vore ännu sämre föräldrar om de försökte tvinga barnen att bo hos dem halva tiden enbart av någon sorts rättviseskäl.Fattar inte du det?

2007-09-10 @ 14:49:10
Postat av: Sveinagnes

Greetings. This site is so full of information

2008-10-08 @ 13:34:08
URL: http://sveinagnes.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0