PRIDE ÖVER VAD?


Så är det då Pridefest i stan igen, och det är ju härligt och allting. Om det inte vore för Glenn Hysén. Varför?
Förra året bråkade jag om valet av inledningstalare, men i jämförelse med 2007 års val måste jag bara utbrista: Jan Guillou, kom tillbaka - allt är förlåtet! Kanske ska jag inte lägga mig i det där, kanske har jag ingen talan alls som hetero, det är i varje fall vad somliga bögar tyckte om min inblandning i fjol. Men jag är vaggad i gayrörelsen, det var där jag lärde mig att man har rätt att vara annorlunda. Jag sympatiserade med Lesbisk Front på tiden det begav sig, demonstrerade med dem, provade också att lapa mus. Bland bögar och flator har jag alltid känt mig hemma och alltid varit välkommen. De har plåstrat om mig när jag vinglat ut ur en relation med nån heteroskitstövel och de är värst på att festa. Jag bara fattar inte varför en snubbe som lappat till en bög ska få inviga denna gayfolkets stora högtid. Det känns som om homona är så angelägna att få stanna kvar i stugvärmen att de tar till vilka enkla knep som helst. Är det rädslan att inte vara tillräckligt anpassade som spökar? Eller är det ren masochism? Opportunism? Populism?

Vem tjänar egentligen på att Glenn Hysén håller tal på Pride? Han tjänar hursomhelst massa. Han får queerkredd samtidigt som han kan fortsätta vara squarehead. Visserligen får Pridefesten mycket publicitet av spektakulära inledningstalare, men gagnar det saken? Ja, SAKEN! Eller har hbt-rörelsen glömt att det finns en SAK? I så fall behöver de väl inte ha en Pridevecka.

Jag vet att det finns många bögar som svärmar för fyrkantiga "hederliga" karlar med machokuken på rätta stället, det är ju bara att kolla in det där klassiska konvolutet till YMCA, hä hä, men då handlar det mer om fetischer. Glenn Hysén är däremot the real ting. Tyvärr. Han reagerade våldsamt på att bli tafsad på av en bög och säger sig stå för detta än idag. Herregud, vilken fjolla! Jag vet inte hur många hundratals gånger jag känt en hand gripa om nån av mina strategiska kroppsdelar och därefter lugnt avlägsnat tassen. Skulle jag tjonga till varenda snubbe som kommit där med ett klumpigt närmande, då hade jag blivit betraktad som rabiat manshatare, förmodligen flata.

Ha ha, borde man förresten inte fråga Hysén det som man frågar alla sexharassade fruntimmer, nämligen: "Jaha, men vad gjorde du egentligen inne på en offentlig toalett? Vet du inte att det är en typisk raggningsplats för bögar? Och vad hade du på dig för övrigt? Var du nykter?" Osv.
Ha ha ha, Hysén, sicken en kärring du är!

Rainbow

Kommentarer
Postat av: Solis

Var det inte dessutom i Tyskland
som Glennis lättade på trycket? HEHEHE
Kanske tänkte han först "guud va knäckt" när han betraktade vad han trodde var det att "det tyska design-undret"
särskilda designade pissoarer i ett enskilt bås med ett hål i väggen där man stoppar in Lill-Glenn?
Nåväl jag är också lite frågande över valet av talare, hörde honom dessutom på radion häromveckan: "vi skämtar om judar, dvärgar och handikappade också" - Då fnissade Solis lite faktiskt.
Det känns lite som gay/hbt-rörelsen är lite i av en (identitets-)kris. Man vill vara en typ av norm samtidigt som subkultur.
En sista sak Unnis, du skrev "då hade jag blivit betraktad som rabiat manshatare" - fniss igen, hur tror du betraktas redan idag då? ;)

2007-07-31 @ 21:09:07
URL: http://kosmosanroparsolis.blogspot.com
Postat av: Maria

Tack! Precis vad jag ville säga men inte orkade formulera till annat än diverse invektiv där såväl straffknull som rotborstar var inblandade.

2007-07-31 @ 22:20:21
Postat av: Stefan

Men fan, nu är du väl ute och cyklar.
Kritisera honom inte för att han reflexmässigt lappade till någon som omotiverat gav sig på hans intimiteter. Det är ju så känsligt så man viker sig bara någon oväntat gör ett fejkutfall mot dicken-området.
Då är det bra mycket mer motiverat att kritisera honom för bög- och judeskämten, för där har han ett val. Tid och tillfälle att tänka in han pratar. Mugghistorien däremot, det var ren reflex. Jag hade reagerat likadant. Absolut!
/Stefan

2007-07-31 @ 23:15:51
Postat av: Stefan

Det hade förresten inte spelat någon roll vem som gjorde en oväntad attack mot picken. Kvinna, karl, homo eller hetero. Jag hade reagerat likadant ändå. Och jag är absolut inte någon slagskämpe, macho eller ens "fysiker". Tvärtom!
/Stefan

2007-07-31 @ 23:21:06
Postat av: katarina

God morgon söta
Unni, först och främst tack för alla böcker och nu denna superblogg....sedan det här med G Hysen - du har helt rätt lite får väl den stora karln tåla...
Idag skiner solen jippi!
Vill tipsa om en supergullig och duktig instruktör på Sats: CESAR! Håll ögonen öppna efter honom kanske dyker han upp på ett gym nära dig...
kramis! K

2007-08-01 @ 08:41:56
Postat av: unni

Solis, du är som vanligt helt jävla soft (i ordets positiva bemärkelse). Men återigen: hur kan man betrakta mig som manshatare, jag som är så karltokig? Så karltokig att jag t o m härdat ut med en tvättäkta psykopat...
Maria, bara fett med tack!
Men Stefan, kom igen. Man behöver väl förihelvete inte nita nån som tafsar. Det är ju bara att fräsa Lägg av! och slå bort den ostyriga handen. Så får vi kvinnor jämt göra. Förresten klämde jag en snubbe på paketet en gång och han slog mig inte. Han följde mig hela vägen hem.
Var hittar jag Cesar, Katarina? Jag tränar på Sats ju, och älllskar manliga instruktörer, tänker febrilt på gymkläderna inför deras pass som Askungen inför balen. Tack för hett tips!

2007-08-01 @ 11:55:08
Postat av: Stefan

Att han inte reagerade när du nöp i paketet kan ju bero på att han inte var helt oförberedd ...
Vad skulle ni tjejer säga om jag idag lufsar ut på stan, möter Unni t.ex., vid provhytterna i någon butik och kör upp handen i skrevet under kjolen (vi antar att hon har kjol och att hon är troslös, inte för att det skall vara sexigt utan för att förhållandena skall vara likartade).
Skulle jag komma undan med ett enkelt: "Lite får hon ju tåla. Jag menade ju inge' illa, ville bara vara snäll och visa att jag tände på henne. Det var ju nästan som en komplimang"?
Är rädd för att jag skulle fått en knätryckar i skrevet så att jag stöp ...

2007-08-01 @ 13:28:54
Postat av: Stefan

Å förnekar du den risken så tror jag inte på dig.

2007-08-01 @ 13:43:32
Postat av: Lee

Unni!...Träffade på Hysén på Liseberg för några veckor sedan och jag säger dig. Jag har aldrig mött en sexigare snubbe...HAn ångade trots att han gick i sällskap med fru och barn:).....Jezus...Man behöver inte gå på SATS och kolla på spädisar:)
Där finns inte de riktiga männen...Jag vill ha en skogshuggare eller hantverkare som arbetar med sin kropp och är trött och hungrig när han kommer hem efter mig....
Så....testa hantverkaren inte SATS snubben. Blir nog en mesig SATS och fluktande i spegeln mer än på dig med en gyminstruktör.

2007-08-01 @ 13:44:01
Postat av: unni

Stefan, jag skulle bli sned såklart om nån jävel kommer och tar mig i skrevet, men jag skulle banne mig inte safta till vederbörande. Jag skulle väl ryta åt fanstyget och kanske be en vakt slänga ut honom. Du övertygar mig inte. Jag tror att Glennis överreagerade för att det var just en böckling som äcklade sig.
För övrigt tänker jag mig en SATS-kille med sunda vanor, tungan rätt i munnen och tumme med verktygen.
Hipp hopp, nu ska jag lyssna på Hyséns tal!

2007-08-01 @ 15:02:39
Postat av: Gabriel

Lagman Andersson valde laptopen istället för boken. Han låg i sängen och surfade. Nästan varje kväll läste han Unni Drougges blogg.
I mycket var Andersson nöjd med livet. Men det fanns undantag. Andersson gillade inte domstolarnas nya öppenhet. Man ska inte kvälja dom, ansåg Andersson. Den som är missnöjd ska klaga i formell ordning, inte via massmedia. Och det är inte massmedia som ska klaga, det är den förfördelade.
Mest illa tyckte Andersson om byhögskolorna. Byhögskolorna var inget annat än gigantiska vuxendagis, där tomt prat och kverulans hade upphöjts till kunskap och i vissa fall också till vetenskap. Andersson sökte därför motarbeta alla byhögskolor som ansökte om rätten att utfärda juriskanditatexamen. Det var nog den så kallade genusforskningen som hade fått bägaren att rinna över hos Andersson. Forskningen i sig var vällovlig, men metoderna, projekten och doktoranderna lämnade en hel del i övrigt att önska.
Ta bara den här galenskapen om att domare och advokater bör ges tvingande utbildning i genusteori. Den som någon gång hade satt sin fot på en byhögskola visste att dessa mänskliga vrak och tokstollar, som dagligen går in och ut genom dess dörrar, har fullt upp med att administrera sina egna liv. Hur skulle dessa knäppgökar kunna tillföra kunskapsinstitutioner nya dimensioner?
Isolerat var knäppgökarna, från byhögskolorna, inget problem. Men de väckte inte sällan journalisternas B-lag. Och att ha lokal- och kvällstidningsreportrar härjande på domstolens kansli var ingen hit. Trots att det var B-laget som kom, så hade de inga som helst problem att lura in godtrogna rådmän i frågeställningar som var avsiktliga fällor.
Tidningarna fylldes med artiklar om hur våldtäktsoffer kränktes i rättssalarna. Att våldtäktsoffren ibland kränktes var oomstritt och en ofrånkomlig konsekvens av att vi lever i en rättsstat. Den enda som påstod att våldtäktsoffer nästan aldrig kränktes vara Thomas Bodström.
Det var när de tilltalades advokater skulle korsförhöra målsäganden, som obehagligheterna kunde kulminera. Rätt vad det var kunde en advokat fråga målsäganden om hon tidigare har haft frivillig trekant med Abdullah och Mohammad. Satt man som ordförande när frågan ställdes kunde man inte drämma klubban i bordet och tillrättavisa advokaten. Det var ju möjligt att frågan skulle inleda en frågesekvens som hade bäring på målet. Så var det dock inte alltid. Alltför många gånger ställdes frågan för att förminska och kränka målsäganden. Lägg därtill de tilltalades hånfullhet i ansiktsuttryck och annat kroppsspråk. Lägg också till de tilltalades släktingar som, från åhörarplats, visade sitt öppna förakt för offret.
Varför kunde ingen säga sanningen? Andersson och andra domare visste att försvarsadvokaternas kränkande frågor inte berodde på bristande kunskaper i genusteori. Det handlade i själva verket om business, lönsam business. Varje timme som försvarsadvokaten arbetade med målet, var på resa eller satt och väntade på någon tolk, så fick han 1 320 kronor per timme av den Svenska staten. Trots att ersättningen var god brukade advokaterna salta sina kostnadsräkningar. Den verkliga ersättningen brukade hamna en bra bit över 2 000 kronor per timme.
Om man ändå skulle hamna på kåken så gällde det att hamna där med högburet huvud, ansåg de tilltalade. Man skulle inte ha visat "horan" några sympatier vid rättegången. Inte ha visat någon ånger. När advokaten kränkte målsäganden så lyfte han samtidigt den tilltalade. En riktigt elak och försåtlig kränkning brukade etablera en varaktig kundrelation mellan advokaten och den tilltalade. Advokaten visste att den tilltalades heder var viktig och om hedern kunde upprätthållas så skulle advokaten inte bara få behålla sin kund, utan också få nya kunder från den tilltalades bekantskapskrets.
Andersson somnade med laptopen påslagen. I drömmen befann han sig i slutet av huvudförhandlingen. Han vände sig mot Stockholmsadvokaten, som var klädd i kritstrecksrandig gangsterkostym, hade hängslen och bakåtslickat hår. Får jag be om advokatens kostnadsräkning, sa Andersson. Advokaten skrev ner slutsumman, 239 000 kronor, reste sig upp, gick fram till domarbordet och överlämnade räkningen. Andersson tittade på slutsumman. Det var ungefär fyra gånger så mycket som eventuellt - och i praktiken - skulle komma att utbetalas i skadestånd till den våldtagna flickan. Sen bad Andersson de tre övriga advokaterna att i tur och ordning också lämna in sina kostnadsräkningar.

2007-08-01 @ 15:18:33
Postat av: Stefan

Ingen kan ju veta men jag är övertygad om att du har fel, fel, fel! För i den sekund det sker så tror jag inte ens att han hinner tänka tanken "bög". Det gör han först efter reflexen = slaget. Det kan ju vara precis vem som helst, ett fyllo eller en hetero. Jag är lika övertygad om att han hade reagerat likadant om det var en heterokille som gjorde det. Grejen var att det var en KILLE som pillade på honom. Bög eller inte spelar noll roll i den sekunden. Jag hade reagerat likadant. Jo det hade mycket väl kunnat vara en heterokille som pillade. När man gick i plugget var det ju alltid någon idiot på skolan som skulle terrorisera på det sättet.
Killar får inte pilla på mitt paket heller, bara utvalda kvinnor, men de är å andra sidan väldigt välkomna att göra det. [Tjejer borde rent generellt göra det mycket oftare än de faktiskt gör det för det är ju bensäkert sätt att förföra en kille!]Om någon icke behörig tar sig tilltaget så utlöser det reflexen, men jag skulle inte lappa till en tjej. Mer undra vad det är som sker.
Om Hysén är homofob p.g.a. den där reflexen, då är jag också homofob. Lika säkert som att det kommer nya reklamblad i postlådan nästa vecka.
Var talet bra då?

2007-08-01 @ 17:44:08
Postat av: Anonym

Ingen som reagerat på att toan som Glenn gick på är ett rätt ökänt pickupplace killar emellan ?!

2007-08-01 @ 18:30:45
Postat av: Pojkfröken

Unni, ditt brandtal mot Guillous invigningstal
går ju till historien som kvällspressens bästa publicerade alster genom tiderna. Har varit tvungen att spara det i datorn och skrattar gott varje gång jag läsert. Linda Skugges recension av björn ranelids bok när det begav sig kommer tvåa.
Kom igen, vill veta vad du tyckte om talet nu!

2007-08-01 @ 18:54:32
URL: http://pojkfroken.blogspot.com
Postat av: Stefan

http://aftonbladet.se/vss/debatt/story/0,2789,1131093,00.html

2007-08-01 @ 19:45:28
Postat av: katarina

Hej Unni- Cesar vickar på olika anläggningar i sommar men till hösten kommer han att ha klasser I Globen och på Gärdet..DET FINNS UNDERBARA KILLAR OCH TJEJER som tränar! Så läckert, härlig musik, energi , glädje och gemenskap det är sexigt..
Ciao!
ps. Cesar är riktigt manlig dessutom...

2007-08-02 @ 09:34:08
Postat av: unni

Lagman Andersson, ditt inlägg är angeläget, men dess bemötande utrymmeskrävande. Helt kort således: Jag tror dessvärre att vi inte klarar oss utan mediernas inblandning när det gäller våldtäktsrättegångar, även om många kvällsblaskeskriverier är avsedda att kåta upp sickon, åtminstone blir det följden. Men opinion skapas ju bara via medierna idag. Och när det gäller domstolsväsendets behandling av våldtäktsmål tror jag vi behöver få insyn så att vi kan protestera mot det dolda kvinnoförakt som ventileras där.
Stefan, du är verkligen påstridig. Jag ska kommentera talet i mitt kommande inlägg.
Och nu ska jag på Sats och träna Bodypump för att komma igång efter gårdagens härjningar.
Tipp topp!

2007-08-02 @ 11:22:56
Postat av: Solis

Hej Unnis, jadu, manshatare eller karltokig, ibland är gränsen hårfin;) Precis som mellan dåre och geni.
Lite för trött och stressad över att ha en sådan utläggning just nu. Men på sätt och vis , utan att känna till historien något närmare, lite tveksam om det är pga av "karltokighet" som du stod ut med en psykopat. Ligger väl i psykopatens natur och personlighet att lirka sej in under skinnet på någon. Och linda denna person runt sitt finger. Genom å ena sidan har oerhörd hög förmåga till empati och är charmig men samtidigt totalt saknar förmågan till sympati och problem att ta och känna ansvar...
Vore kul att höra vad du tyckte om Glennis tal.
Hörde att Mian Lodalen tydligen blivit överraskad och gillat talet (via aftonbladets web-tv)
Kram från Solis som helt jävla soft :)

2007-08-02 @ 11:28:35
URL: http://kosmosanroparsolis.blogspot.com/
Postat av: Kenta

Stefan. Det verkar ligga en viss osäkerhet bakom en sådan reflexmässig våldshanling. Du har väl så mycket pondus (stake tänkte jag skriva, men det kanske inte passar in i detta läge) ;) att det räcker att säga till på skarpen, eller måste knytnäven fram? Undrar vad som skulle kunna hända om man sätter en pistol i handen på den som känner sig kränkt och reagerar reflexmässigt? Då kanske kränkningen hinner ta sig en tur förbi hjärnan innan man agerar. Detsamma borde hända innan man lossar ett knytnävsslag anser jag, att hjärnan får vara med på ett hörn innan man agerar. Jag tror det bara har att göra med osäkerhet när man känner att man måste klippa till det första man gör.
Men men, vi äro olika som individer och reagerar på olika sätt i olika situationer. En del klipper till medan andra säger till.

2007-08-02 @ 12:50:18
Postat av: Lee

Glenn Hysén råkade ut för ett sexuellt övergrepp och hade styrka att avvärja det. Helt okej straffmässigt sett och risken som mannen tog genom att klämma till om Glenns privata delar var ju uppenbar.
Minns själv en händelse när jag var i 16-års åldern och gått ut från krogen för att köpa cig"Yes, började tidigt". Står helt fredligt i en kö när en äldre raggare kommer upp bakom mig "som jag inte kände" och låste mina armar och tog mig skändligt överallt på kroppen med den andra armen. Jag hade inte en fucking chans att komma loss.
Folk stod runt och gjorde inte ett skit. Var en stark och smidig tjej men då insåg jag att jag inte skulle ha en möjlighet mot en ev. våldtäkare. Detta var mitt bland folk och tillslut släppte han mig....Jag var inte samma person efter det. Ett sant övergrepp dock utan fysiska märken men min första kontakt med hjälplöshet mot män.
Hade jag kunnat nita honom i ansiktet så hade jag gjort det men när jag kom loss så sprang jag.
Jag vågar inte ens tänka tanken på hur jag idag hade varit med en värre upplevelse.
Stöd och hjälp existerar i princip inte efter våldtäkter ens i dag och för 20 år sedan fanns inte ens ordet.
Att rättegångar är tuffa är något man som målsägande måste få hjälp inför och är mentalt
stark att möta. En fällande dom för våldtäkt kan själpa en oskyldig person för livet.
En rättegång skall inte vara lätt men man kan förvänta sig att det finns objektiv styrning från dem som är där för att dömma.
Sen säger jag bara...Djävla spriten...I de flesta fallen är bägge dyngraka. Ingen ursäkt på något sätt men att bevisa något då är alltför ofta fucking omöjligt.
Många som vaknar upp med trosorna nere efter att ha försökt kissa och somnat tror när de vaknar upp att de blivit våldtagna, för såhär brukar de juh aldrig göra....
Det jag vill säga är att det finns ett rätt stort spektra i det här som för ofta beror på alkohols biverkningar och att man tyvärr ibland blir lite cynisk för att de händer för ofta.
Sedan tror jag att det finns ett enormt mörkertal för våldtäkter. Jag är inte helt säker på att jag skulle anmält en sådan själv. Mer för öga mot öga...
Massmedian är viktig men de får aldrig börja frossa i detaljer. De vill inte vi vanliga människor ha reda på ändå.
Vill tillflika att jag gillar att läsa Gabriels ordväxlingar med Unni.
Ni är så himla bra.

2007-08-02 @ 15:36:26
Postat av: louise

Oj, jag minns ju att jag såg dig förra året på Priden. Du var grymt snygg där du ärtade omkring. Ikväll är det visst tokschlageri med Mark "kaninen Pepsodent" Levengood. Annars är dom små fluffpojkarna på plankan som trillar ner i vattnet när man hittar bullseye på måltavlan en höjdare. Ja, där ser man, den första anledningen att sakna Stockholm sen jag masade mig ut i en stuga på landet och skaffade en liten utsugare till bebis att ta hand om. Priiiiiide, hur har ni det???
Låt oss höra allt om den underbara uppsluppna cirkusen :)!

2007-08-02 @ 16:05:29
URL: http://blogg.aftonbladet.se/398
Postat av: Stefan

Unni, jag ser att du tycker jag är påstridig och även om jag själv inte tycker att vi kommit så ner i dyn i saken ännu, så det här är det sista jag skriver om Hysén. Jag tycker det är motiverat med ett sista inlägg eftersom debatten, bl.a. här, är så enkelspårig. Det är ju ingen som tar minsta hänsyn till vad Hysén själv säger, eller framförallt vad folk säger som både har arbetat med honom de senaste åren och uppenbarligen själva rör sig i HBT-världen. De friar ju honom från homofobi-anklagelserna (baserat på den personliga erfarenhet de har)! [Se http://aftonbladet.se/vss/debatt/story/0,2789,1131093,00.html ] Betyder inte det någonting?
Notera att jag själv inte vill eller kan påstå att han inte har drag av homofobi. Känner honom inte mer än vad jag läst i media. Däremot är jag hundra på att grunden för anklagelsen - händelsen i Frankfurt - inte motiverar att kalla honom för homofob.
Det är inte schysst att bara prata och inte lyssna, och då menar jag lyssna på substansen i vad som framförs. Man måste värdera argumenten seriöst istället för att bara dundra på med den förutfattade meningen.
Därför var det också coolt att jag idag fick läsa vad en tjej på Expressen skrivit, som säger nästan exakt samma sak som jag gjort.
Utdrag fr ledaren i Expressen 2 aug 2007, skriven av Sakine Madon:
" Liknande tankegångar finns också hos olika HBT-representanter i Hysén-debatten.
Här skruvas volymen upp, man har på förhand bestämt sig; en man som har slagit till en homosexuell måste bara vara homofob ? oavsett situationen och oavsett vad Hysén själv säger.
I tisdags menade exempelvis Petter Wallenberg, medförfattare till boken ?Bögjävlar?, i Aftonbladet att den aggressivitet Hysén uppvisar ?bottnar i det klassiska skyddandet av den heterosexeuella manligheten.? Nu vet varken jag eller Wallenberg vad som gick i Hyséns huvud när den andra mannen antastade honom. Men att tvärsäkert koppla handlingen till homoskräck är bara fördomsfullt.
Skulle en okänd man ? eller kvinna för den delen ? ta mig mellan benen kan jag försäkra Wallenberg att jag hade drämt till tafsaren i fråga allt vad jag kan.
I samma anda som Wallenberg skrev RFSL-veteranen Anders Selin om ?homofobins äckliga tryne? och att Hysén borde få ?rött kort? (DN 30/7).
Skulle Selin tycka samma sak om mig eller om en homosexuell, om vi hade agerat som Hysén? Troligtvis inte. Så är det likabehandling och lika rättigheter som eftersträvas? Knappast."
Så mitt i prick!
Till slut: Kommentaren att Glenn Hysén hade bra talskrivare var en "surt-sa-räven-om-rönnbären-eftersläng" för att på något sätt hålla fast vid den förutfattade meningen trots att talet uppenbarligen var bra och klargörande på ett sätt som angriparna kanske inte väntade. - Jag vet inte om han hade någon talskrivare. Vet inte om du har några bensäkra fakta i den saken eller om det var grundlös spekulation. Oavsett hur det förhåller sig så tror jag inte att det var något som sades i talet som inte kom från hans innersta (även om jag inte är omedveten att de flesta av oss gör vad vi kan för att försköna
synen på dumheter vi kan ha begått). Men, använder man kunnigare människor för detaljer i framträdandet i något man själv inte är proffs på så tyder det - i min värld - på viss klokhet och intelligens. Det vore ju korkat att demonstrera sin tafflighet i skrivandets konst om man inte är lika duktig på det som i själva framförandet, talet. Tänk om han skrev allt själv ... vore faktiskt kul att veta.
Nu får du Unni sista ordet. Jag lovar att inte knysta "Glenn Hysén" på en månad och aldrig mer här på din blogg. Jag kanske kan käfta om något annat istället. Blogginnehavaren åtnjuter alltid privilegiet av sista ordet. OK?
/S
P.S. Dessutom är det roligare att snacka sex och vackra kvinnor :-b

2007-08-03 @ 08:12:21
Postat av: unni

Häpp! Ja, här på min superseriösa (lol) blogg måste man föra fram gråskalan. Sålunda: Glenn sopade till en
tafsare och erkände många år senare, närmare bestämt på 2007 års Prideinvigning, att han inte var stolt över att ha slagit till kisen men att han var stolt över att ha vägrat acceptera ett sexuellt ofredande. Där har vi saken i ett nutshell. Som alla medietränade
offentlighetspersoner numera gör, inledde han med att gå rätt in i korselden och inte väja för konflikten. Det var smart. Därför vann han. Och slutet gott allting gott.
Nu får vi snart börja diskutera kroppsöppningsbaserade ämnen igen, polare! Huj!

2007-08-03 @ 11:26:03
Postat av: Hotmh

NICE AND WONDERFUL SITE

2008-01-10 @ 23:10:11
URL: http://www.hotmh.com
Postat av: Felixrachel

I bookmarked this guestbook. Thank you for good job!

2008-09-18 @ 09:07:15
URL: http://felixrachel.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0