RÖSTA RÄTT!

image102 Nu, kära anhängare, vill jag be er om att rösta på Mari Jungstedt som livit nominerad till Folkets författarpris. Mari skriver lysande kriminalromaner, vilket självfallet är det främsta skälet till att hon är värd priset. Men - och detta är ett starkt men - Mari är dessutom en människa som lever som hon lär, en med civilkurage. Ni som följt den här bloggen vet, ni andra kan gå tillbaks och kika på mitt tidigare inlägg om denna sköna dam. Att handla efter sin moral är uppenbarligen ganska sällsynt idag, och det är därför jag blir så glad över Mari.
Hylla henne genom att rösta på henne.

Kommentarer
Postat av: En läsare

Förlåt, men jag röstade inte på Mari. Jag har aldrig läst nåt av henne. Jag röstade på dig! Jag har läst nästan alla dina böcker och jag tycker du är värd pris =)

2007-10-16 @ 00:15:31
Postat av: en till

jag oxå!!!!

2007-10-16 @ 07:21:55
Postat av: Håkan

hm.."Folkets författarpris"...har jag inte hört om..Var röstar man ?...Åsa Linderborg är min kandidat och hjältinna...Den skarpaste pennan i Sverige idag.En av de få som står upp för att hon är röd och skrivit den bästa boken jag läst på åratal: "Mig äger ingen"...Läs och rösta på Åsa...

2007-10-16 @ 09:50:55
Postat av: Lee

Var på bokmässan i Göteborg och det är en fantastisk tillställning som håller en på gott humör långt in i sega höstmörkret.
Det är en salig mix av besökare och utställare omvartannat och en person som lyste där var Mari Ljungstedt. Har läst de flesta av hennes Gotlands deckare och de är verkligen välskrivna med en bra intrig. Man längtar efter nästa....
Förkväll älskade jag att se på och det lyfte verkligen när Alexandra kom med i leken.

Men....

För att få folkets författarpris så vill iaf jag att det skall gå till någon som genom det skrivna ordet berör och leder till reflexion och eftertanke. Krystade ord men det är juh så det är. Du går under den kategorin. Mari kommer göra det när hon lämnar deckarträsket....

Min dotter som är snart 10 år påpekade för mig när jag sa att jag läser mycket böcker och att det är viktigt för att lära sig om livet och skaffa kunskap.
- Men mamma! Du läser juh bara deckare.

Jeee...så rätt hon har. Därför finns det inte någon deckare ett tag på inköpslistan.
Däremot din bok och Bengt Ohlssons. Köpte förresten bägge på bokmässan och hörde även Bengt prata tillsammans i ett samtal med en präst. Lysande. Varför är den mannen gift. Önskar en Bengt till oss alla.
Gud om du finns här så stöp genast MANNEN i Bengts form.
Då räcker det men en och inte ett helt harem:)

2007-10-16 @ 11:38:56
Postat av: Lisa L

Anhängare?!?! Puke!!

2007-10-16 @ 20:41:50
Postat av: Lisa L

Det handlar väl inte om vem som stödjer Unni utan om vem som skrivar bra och insiktsfullt. Åsa Linderborg är mitt självklara val. Tala om fantastiskt tänkvärt nyskapande bok skriven med underbar prosa. Alakoski ligger också bra till. Svinalängorna är otroligt fin och omskakande.

2007-10-16 @ 20:47:07
Postat av: Anonym

hhhhhhhhhh

2007-10-16 @ 21:18:04
Postat av: Anonym

Håller med Lisa L.
Pinsamt att rösta på nån bara för att den personen stödjer Unni. Man ska väl kunna skriva också.

2007-10-18 @ 15:28:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0