RAPPORT FRÅN EN KROGSVÄNG

Var ute i helgen och, som det heter, gjorde stan osäker.

image68

Vi tyckte att vi var ett gäng foxiga bitchar. Se så fulla av självförtroende Colettan och Gaby är...
Men sen utsattes vi för attentat. En behåuppknäppare var i farten. Blixtsnabbt knäppte denna människa upp våra bysthållare i parti och minut...

image69

Men vaffan hände här...

image70

Detta blev ett fall för Elias, en hygglig karl, tillika Colettans sambo. Men det är knivigare att knäppa behåar än att knäppa upp dem...

image71

Plötsligt hade damerna fullt sjå med att knäppa till sig. Stämningen blev paranoid - watch your back! Och detta var ändå ett städat ställde på Östermalm, för bövelen! Vi beslöt oss för att retirera till gamla kära Söder igen.
Hamnade på ett hak med så hög sunkfaktor att mina ungar har avkrävt mig ett löfte att 1. aldrig gå dit igen, 2. inte berätta att jag öht varit där. Hursomhelst lämnades behåarna ifred, men det var också allt. Händer, händer, överallt dessa händer...

image72

Elias kände sitt ansvar och blev nu bizzi med att hålla toppkoll på alla lejma slajm därinne. Passa er, dorks!
Det gick riktigt bra. Vi kunde återgå till the real bizniz. Tills vi skulle gå. Då kom ett par knäppgökar fram till Colettan och mig och utbrast "Russka, russka?"

image73

Fräcka karlar! Vi som är så anständiga! De trodde vi var ryska fnask och pekade på mig, varpå den ene gick fram till Elias, som han trodde var hallick, och sa: I want her. Stackars Elias fick åter rycka ut. Det blev nästan slagsmål. Men bara nästan. Han fick nämligen förstärkning.

image74

Let's stick together... Sen sökte vi asyl på ett kebabhak.

Men igår sa Leo när ungarna var hemma och åt middag att det inte var konstigt att de där snubbarna trodde jag var en rysk hora. "Du ser ut som om du kommer från Saltholmen med ditt fuck-Dolce & Gabbana-blingbling, mamma. Men var glad för det, ingen kommer nånsin att försöka råna dig." Sen vägrade Leo vara med på bild.

image75

Skäms han för sin egen ömma moder? Och Notty - hon vägrar adda mig på sin Facebook! Det räcker att jag är med i din bok, fräser hon. Men hur ska jag kunna skriva en bok om mitt liv utan att ha med människorna i mitt liv?
Vi författare har det sannerligen inte lätt. Fast det jämnas förstås ut av att omgivningen inte heller har det särskilt lätt.

Nu är iaf den här helgen dokumenterad. My life is an open book - lol.

Vilken jävla produktplacering, förresten. Den borde man skämmas för. Förlåt.

Kommentarer
Postat av: Sandra C

Låter som en lagomt trevlig kväll... Det finns tydligen inga bra ute-hak, varken i storstan eller i byhålan. Ändå längtar jag bort härifrån... :P Tack gode Gud för beskyddare och kebabhak. Finns väl inget bättre än kebab mitt i natten? Det är då dom avnjuts bäst... :)

2007-09-09 @ 14:08:11
URL: http://kaffemedmjoelk.blogspot.com
Postat av: Ancha

Unni! Läste precis ut din nya bok, för 2 minuter sedan. Den var en milstolpe i samtiden, det låter högdraget, men det är så jävla stort. Du har inte bara bjudit på dig själv till ett svin, ett svin som finns i så många människor (känn er träffade ni svin som läser boken, men det gör ni ju inte eftersom ni ställer er över oss andra, kräk) du ger oss dessutom din erfarenhet, ditt blod och ditt intellekt som en oerhört generös gåva, insikt, styrka och en jäkla massa mod hos oss som inte hunnit dit.
Nu skickar jag dig min jävla serie, vare sig du vill eller inte. Det är det minsta jag kan göra.
Unni, du är en power-ball, med äkta sårbarhet, äkta vapen och framförallt en tuff självinsikt.

2007-09-09 @ 14:10:44
Postat av: Lärarinnan

Visst är det konstigt att vissa karlar inte kan hålla sina händer i styr? Jag har jättestora tuttar (E-kupa, helt naturligt) och har på krogen råkat ut för att killar helt sonika har klämt mig på dem...utan att vi ens hejat eller pratat eller känt varandra på ngt minsta lilla vis! En gång sa jag till en:
- Va FAN gör du??????
Varpå han svarade:
- Meehhh...varför sticker du ut dom så där då?
????Ehh mina sticker ut så där hur fan jag än gör, asshole ;)

2007-09-09 @ 19:57:58
URL: http://blogg.passagen.se/ustinaz/
Postat av: Ancha

Till Lärarinnan: fyfan vad kränkande! Din kropp är din, med eller utan E-kupa. Peppar dig härmed att säga till, med rejält eftertryck, _varje_ gång det där händer dig! Gaaah. Jag har ju mini-kupa, så några klämm på brösten har jag inte varit med om, men däremot har karlar klappat mig på huvudet, klämt lite käck på min näsa osv. Det är jävligt kränkande det med! Noli turbare círculos meos!

2007-09-09 @ 20:24:27
Postat av: Sandra C

Det tråkiga med män som klämmer är att man inte kan klämma tillbaks för att hämnas, för det tycker dom bara är trevligt, eller ser som uppmuntrande... :P

2007-09-09 @ 20:31:22
URL: http://kaffemedmjoelk.blogspot.com
Postat av: Ancha

Sandra C. träna näven, den har en binge muskler. Klämmer man rejält, tycker dom inte att det är så trevligt. En hukande man, med benen i kors ser fånigt ut, det tycker även dom själva... *asg*

2007-09-09 @ 21:41:11
Postat av: Lee

En sårad man kan vara en falig man. Det lärde jag mig en gång när kompisar och jag skulle göra stan i Göteborg.
På spårvagnen vid avstigningen så står en kille framför mig och jag ser hur han nyper till min syrra i häcken. Jag ser det lite från den komiska sidan "what comes around goes around" och tar ett riktigt tag om hans och nyper till med kraft:)....Jezus....
Hör ett avgrundsvrål och ute på gatan får jag ta emot den hårdaste sparken en människa någonsin gett mig.

2007-09-10 @ 12:22:03
Postat av: unni

Massa tack, Ancha! För att du läst boken och för dina sköna comments.
Apropå klämmiga karlar håller jag med om att det kan vara risky att såra dem. De kan häva ur sig de mest vidriga och elaka förolämpningar även om de inte tillgriper våld. Ignorera dem är det bästa. Då flyger de vidare till nästa blomma.

2007-09-10 @ 15:14:30
Postat av: Micke

Jag tycker inte man skall ignorera tafsande, drägglande snubbar. Men att tafsa tillbaks är nog inte helt klockrent, det heller. Fast om man gillar att bli tafsad på så kan man ju ge igen med samma mynt och le upmuntrande. En käftsmäll är väl rimligt om man känner sig kränkt, eller tillkalla vakten för att eskortera mannen ut.
Fan, jag min arme stackare jobbar med nästan bara tjejer och blir objektifierad tamejfan dagligdags. Dem ser mig bara som ett stycke kött som man bara kan kladda på. Jag lider som bara den... Näe, jag stormtrivs på jobbet fast det bara är ett vanligt butiksjobb.. så kan det vara här i livet: vad som känns kränkande för vissa kan bara vara underbart för andra, hehe. Men att kladda på totalt främmande människor är ju såklart förkastligt.

2007-09-10 @ 16:26:49
Postat av: Ancha

Jag tar tillbaka det där med att klämma och skada en tafsande man. Ärligt, det har jag ju själv inte gjort så det är dumt av mig att skriva på det där sättet, förlåt! Men, det är skönt att tänka tanken *s*

2007-09-10 @ 17:47:26
Postat av: Solis

Kanske borde ingå i var mans skolning att så väl kunna knäppa upp som knäppa ihop en kvinnas behå?

2007-09-10 @ 18:34:16
URL: http://kosmosanroparsolis.blogspot.com
Postat av: Cat

Du verkar ha haft en trevlig kväll, mer sånt till dig. Klart som fan att dina barn skäms för dig, vem hade inte gjort det i den åldern? Det hör väl till och är samtidigt lite kul. Man får trösta sig med att dom oftast växer i från det. Undrar om det finns någon som aldrig har skämts för sin förälder. Oavsett hur "normala" dom har varit. (Vad det nu är.)
För övrigt så håller jag med Micke, man ska inte behöva tolerera och acceptera tafsande oavsett om man är man eller kvinna. Varför tycker du att man ska ignorera det, Unni?
Vad går gränsen för vad man ska ignorera?
Nu har jag hunnit smälta och rapa om din bok några gånger och har en hel del funderingar kring den. Men den första och största är, hur i helvete kunde och orkade du resa på dig? Fick du hjälp till det eller fanns styrkan där lurandes i idé inom dig? You go girl!

2007-09-10 @ 19:23:20
Postat av: Ancha

... Men iofs, jag slog sönder skallen på en kille som misshandlade mig under en tid. Efter det bytte jag land (från Frankrike till Tyskland, fan ett sabla flyttande har det blivit...) Men det är länge sedan nu, och smällen han fick, gjorde att jag kunde resa mig, tyvärr behövdes det ett extremt våld i den situationen.

2007-09-10 @ 21:56:05
Postat av: katarina

Hej Unni och Ancha, Ancha jag kände att det är DU som är här... jag har din bild från Nice PÅ väggen...kram KaTARINA ( du vet Gammelklara)

2007-09-10 @ 22:55:37
Postat av: Anette

Oj oj, helt ny på det här med blogg... Vill tacka för en superbok, köpte den i lördags och läste ut den igår. Satan i gatan vilket jubelwacko, vilken bokstavskombination lider N av? Antar att ingen diagnos har ställts. Om om han nånsin får nån är det nog mer illa däran än enbart en bokstavskombination. Multipsyko. På nåt jävla vis lyckas dom värsta sjukhuvudena undkomma farbror doktorn, vad kan det bero på? Han påminner faktiskt om en KVINNA (trot eller ej) som min bror hade ett helvete med en gång i tiden. Inkl misshandel. Fantastiskt att du är på benen igen! Hämta kraft och styrka till fortsatt läkning från oss som behöver dig och dina texter, och från dina avkommor. Vi behöver dig, nu och alltid!
Pyzz // Anette

2007-09-11 @ 14:55:24
Postat av: Jenny W

Jag har faktiskt upplevt det så pass illa ibland när jag varit ute genom åren att jag måste hålla mig i rörelse hela tiden annars är det händer överallt...
Och det hjälper knappt för det finns dem som verkligen passar på när man är i rörelse för då kanske man inte hinner se vem det var såkallat taffs i förbifarten.
Jag brukar sparka dem i arslet för det är ju precis det dem är, riktiga arseln!
Gå ut kan man väl göra hur länge man vill i vilken ålder som helst med eller utan barn som skäms för en.
Fight for your right to party!Jag hakar gärna på och sparkar fram vägen åt er nästa gång få se om männen kan lära sig när bh knäppet ska upp och när det inte ska upp ofta är det ju ett hej och hå när den verkligen ska av!
Sen är det sorligt men jag har sett en del prostitution på krogen och nattklubbar antingen är man desperat som kvinna eller så tar man betalt vad gör man annars där uppklädd och fin?

2007-09-11 @ 18:53:39
Postat av: unni

Skönt att få läsa kommentarer om boken, den är ju inte officiellt släppt ännu. Jag bad till sist om hjälp, Cat, jag tror det är skitsvårt att resa sig utan stöd. Jag fick också kontakt med olika stödforum på nätet, tack gode gud för internet.
Vad N skulle få för diagnos vet jag inte, Anette. Jag kan bara gissa och det är inte trevligt. På sista tiden har jag fått veta att han sprider ohyggliga lögner, men det ingår ju.
Att bli tafsad på är för övrigt inget som oroar mig nåt nämnvärt i jämförelse med allt annat. Och jag klandrar inte folk om de tror jag är en rysk hora, jag ser nog lite horig ut, hä hä.

2007-09-13 @ 09:27:53
Postat av: behåmarodören

du ser inte horig ut, du ser ut som en prinsessa :-)

2007-09-16 @ 18:59:14
Postat av: Susanne

unni. jag tycker hemskt mycket om din nya bok, "boven i mitt drama kallas kärlek". sträckläste den, kunde inte lägga ifrån mig. du har ett vackert språk, som fördjupar berättelsen och gör den verklig, så stark. tack för att du vågade skriva den här romanen. modigt. gav mig mycket.

du är bra!

2007-11-01 @ 10:04:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0