KISS NEWS

image205

Det ena löpet idag handlade om att kissa ofta och det andra om ... låt mig tänka ... jo, platt mage. Kvinnor på bägge bilderna.

Och på podden hörde jag en brittisk prisbelönt journalist berätta om sin bok "Flat Earth News". Ja, eller nåt sånt. Han menade hursomhelst att dagens journalister har så ont om tid att de inte hinner kolla upp nyheterna som strömmar in på redaktionerna via de starkt växande telegrambyråerna. Deras jobb går ut på att recycla nyheter som andra nosat upp.

Ibland händer det då att vissa "fakta" är felaktiga, men ändå läcker de ut över hela världen. Bill Clintons "knarksmuggling" var en sån "nyhet". Eller ryktet om att Irak hade kärnvapen, vilket legitimerade ett krig.

Kanske är det då bättre att betrakta världen utifrån en platt mage. Hur var det nu? "Om du kissar ofta får du platt mage" - det var väl en bra nyhet?

Kiss på er!

Kommentarer
Postat av: ylva

Har precis läst färdigt din bok om niklas och den kändes. Blev lite rädd över att alla faktiskt kan trilla ner i geggan oavsett hur stark och medveten man tycker sig vara.Sitter själv i saxen och har svårt att komma ur när förvirringens dimma skymmer sikten. Men du fick mig att tänka till lite extra.

2008-03-04 @ 10:58:09
URL: http://blogg.aftonbladet.se/16083/
Postat av: Miss Lyckad

CCHHEEEEEEEEEEESUS!

Vilken tur tt Det finns såna som Du och sån a som jag som Andas och ta ta Andas Ut innan vi skriver.

Vart tog alla intelligenta jämställda människor vägen!?
MER! =)

Ha en fin dag tjejen!

http://miss-lyckad.blogspot.com/

/ Miss Lyckad - The Girl Who Changed The World -

2008-03-04 @ 11:19:00
URL: http://miss-lyckad.blogspot.com/
Postat av: Anna

Nä, det hjälper inte att kissa ofta! Det kan jag intyga.
Kul att du kommer ner till Hässleholm och Skåne på Kvinnodagen. Fler borde lämna Sth oftare!

Ha det bra.

2008-03-04 @ 16:35:20
Postat av: Daniel

ÖL= kissa ofta= Platt mage.....eller hur var det nu??

2008-03-04 @ 22:15:34
URL: http://nordsvensk.blogg.se
Postat av: Tommy

Hej Unni,
jag skrev en kommentar under ditt inlägg ang. Bingo Rimér. Tydligen har jag missförstått dig, allt var tydligen ironi.

Nåja, även om du var ironisk så tycker jag fortfarande att Bingo borde kölhalas så fort någon får tillfälle.

Att skriva ironiskt är bland det svåraste man kan ge sig på inom skrivandet har jag läst någonstans. Att skriva så att alla läsare förstår att det är ironiskt menat är nog omöjligt. Jag trodde inte det var något ironiskt när du inkluderade dina barn i inlägget. Då trodde jag det var sant och du menade vad du sa.

Uppenbarligen missförstod jag, och ber om ursäkt för det. Jag har följt ditt författarskap sedan Jag, jag ,jag, och har tyckt om vad jag läst. Att följa din blogg är intressant, minst sagt.
Därför blev min besvikelse så stor när jag läste Bingo-inlägget. Jag tyckte du tog honom i försvar.

Nåja, du har min mail om det är något.

Terese, ja, man blir vansinnigt upprörd över den länken! Alla borde bli det. Var fan är föräldrarna till ungarna? Och vad fan gör arrangörerna, håvar in stålarna?

Unni,kram.

2008-03-05 @ 00:37:13
Postat av: Anette

Och löpet på City idag; "Vi har de bästa papporna!" eller liknande. Man skulle ju önska att man någon gång skrev om det oerhörda jobbet som ensamstående mammor gör, då våra suveräna svenska pappor lyser med sin frånvaro. Hur många är inte vi? Varför är inte det lika intressant? Pappor tar ut fler pappadagar. Tjoho, vilken jävla bedrift! Och varför skulle dom inte göra det? Varför tar dom inte ut ännu fler? Man blir så trött...

2008-03-05 @ 11:14:53
Postat av: August

Du låter lite bitter Anette? Att man uppmuntrar svenska papporna och berömmer dem gör mig själaglad. Tycker även det är toppen att fler och fler tar ut sina pappadagar. Ensamstående föräldrar skall självklart ha all cred. Både mammor och pappor.

mvh

2008-03-05 @ 18:10:33
Postat av: Anette

Bitterfitta kanske? Det jag syftar på är dessa artiklar som höjer de svenska papporna till skyarna som världens mest jämställda, när det är en absolut självklarhet att dom ska vara 100% pappor. Det finns miljoner ensamma mammor där fäderna dragit sig ur och försvinner som en avlöning när bebisen kommit eller ett par år senare när dom tycker det blir för jobbigt med ansvaret. Men ett löp om ensamstående mammor och deras dygnetruntårutochårin - slit, det ser man aldrig. Det är liksom inget speciellt med det, det är som det ska vara. Att pappor tar ut fler pappadagar är väl inget dom ska slå sig för bröstet för, eller skulle kräva klapp på huvudet-beröm. Ge mig en anledning till att dom inte skulle ta ut fler pappadagar? Ungen är precis lika mycket deras som mammans. Inte mer med det. Mina barns far är inte bra men ok, så nej, jag är inte bitter. Bara sne på att ansamsående mammors enorma arbete aldrig någonsin uppmärksammas i media.

2008-03-06 @ 12:05:14
Postat av: Terese

Anette: Jag är verkligen med dig!

2008-03-06 @ 15:37:27
Postat av: August

Håller med helt och fullt. För inte så många år sedan var det inte tal om att pappan skulle vara hemma med barnen. Han skulle jobba och mamman sköta hem och barn. Det var liksom självklart, och om någon pappa var hemma med barnen var det nästan konstigt. Oerhört bra att det håller på att ändras.

De pappor som är så vrickade i huvudet att de sviker och sticker som en avlöning kanske gör helt rätt i att sticka. Är inte barnen mer värda än så
kanske man gör bäst i att hålla sig borta, för uppenbart kommer man inte vara någon bra förebild ändå så. Fast allra bäst vore ju om man inte skaffade barn alls då.

Jag tycker både mammor och pappor som engegerar sig och finns där för barnen skall kunna slå sig för bröstet och känna sig guld värda. Ensamstående speciellt.


Vänl,,

2008-03-06 @ 16:35:46
Postat av: Anonym

Hej! undrar om man skulle kunna få köpa heroine genom dig då menar jag signad Ulf

2008-09-20 @ 00:40:03
Postat av: unni

Heroine får du nästan försöka få tag på på Ad Libris. Jag har den inte i lager, tyvärr.Kram / Unni

2008-09-20 @ 08:44:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0