INTE UTAN MIN DOTTER

image28

Så här ser jag ut när jag tittar på min söta Notty...


image30

Och när hon äter glass vill jag äta upp henne.
Men det är det fler som vill! Varje gång vi är ute här i Nordafrika får hon propåer om att gifta sig/bli nåns pojkvän. Vilka skamliga förslag! Mitt framför näsan på modern. Och det värsta av allt är att de ibland kan tänka sig att köpa oss i ett paket. Bägge två! Måste jag köpa en chardor åt Notty? Hon säger att jag måste lova att inte sälja henne, hur många falska Rolex och Fuck-Pradaväskor jag än får. Jag lovar. Jag går ingenstans utan henne. Inte här.

Men ärligt talat. Hur fan vågar snubbarna vara så skamlösa?

Kommentarer
Postat av: Maria

Har ingen aning som svar på din sista fråga. Mig försökte de shanghaja ( fast så säger man väl inte?) fastän min fru gick brevid..

2007-08-11 @ 21:45:35
Postat av: G

Unni- vacker som alltid
Nonno- söt som socker och ser EXAKT ut som Sara Stridsberg!!! Är du säker på att det inte är hennes dotter du har fått med dig U????

2007-08-11 @ 22:48:48
Postat av: vän av anständighet och ordning

jag delar din upprördhet två kameler, en femma och en saltlakrits är helt enkelt ett ovärdigt lågt pris för din dotter...

2007-08-11 @ 23:13:55
Postat av: Solis

Solis har tänkt och tänkt (och bloggat lite och delgett en favorit bland snapsvisor; kanske skulle passa Mian?!; se min blogg.)
Och läser en av googles annonser på din blåggis: "Köpa bostad i utlandet?
Köp bostäder i Spanien, Thailand, Italien, Cypern, Tunisien, Portugal"
Vad har då Solis tänkte på? Jo han har tänkt lite kring att hur äktheten på Rolex och Prada spelar någon roll; skulle saken hamnat i annat läge om det var ÄKTA klockor och väskor *fniss* ;)
Han har också noterat att Notty verkar ta efter den ömma moderns huvudplagg och att Unnis själv verkar ha kortare hår än väntat men ändå tjockt hår samt fagra nyckelben.
Han har också funderat kring hur allvarliga sådan förfrågningar om dotters hand (eller er bådas...) egentligen är och tankarna spinner vidare mot websajten
(http://www.simplymarry.com/) som han såg reklam för på ett hotellrum i Kolkata (fd Calcutta) (Indien) och undrar om äktenskap enbart pga Kärlek är så klokt; för BOVEN i Dramat KALLAS som bekant för KÄRLEK.

2007-08-12 @ 00:21:14
URL: http://kosmosanroparsolis.blogspot.com/
Postat av: Anonym

Jag skrevade ett sånt bra inlägg, tyckte iallajallafalla jag, men det försvann... Kanske snodde Solis det hela. (Jag fittar 0 vad du menar.) Jo knarkse att du påstår att det finns en bov som kallas kärlek, men honon/henne har jag inte sett. Berätta mer!

2007-08-12 @ 01:34:45
Postat av: Cat

Jo det va jag som skrevade...

2007-08-12 @ 01:37:06
Postat av: Kenta

Vad vacker du är Unni. Även om jag inte ser dina ögon, så tycker jag att du utstrålar ömhet så det sprakar likt ett norrsken när du ser på din dotter. Men vad vet jag, kanske tänker du på kulglass. ;) Här sitter jag och sippar på en kopp java och blir lite lyrisk av din blogg. :) Vad det gäller spekulanter på dig och din dotter så ge dem ett finger, men då är väl risken att dem tar hela handen. Coola kramar

2007-08-12 @ 11:43:41
Postat av: mian

hej små snuttor
vad fina ni ser ut i afrikas sol.... j-a karlar, de förnekar sig aldrig (fast jag själv skulle ha blivit smickrad om ngn erbjudit min mor kameler för min hand, kameler är fantastiska djur... snygga, starka, klarar veckor utan vatten i öknen)
ät massor av glass, bada, have fun ...under tiden längtar jag efter att ses snart så att jag får höra nonno härma unni(:
puss mian

2007-08-12 @ 12:59:46
Postat av: Lilith

Det var samma sak när jag var i Israel. Fast då var det kameler och whiskey pappa blev erbjuden. En arabisk prins erbjöd 200 kameler och 4 lådor whiskey. Tur att pappa sa nej :)

2007-08-12 @ 13:52:01
URL: http://lilithsblogg.wordpress.com/
Postat av: louise

Åh, vilken vacker profil, å gossigt hår. Och med Solen kan jag bara instämma - dom där nyckelbenen!
Såg dig också på 4:an nån dag. Vilken härlig röst och dialekt. Tackochlov ingen Mian-dialekt :). Fast när just Mian pratar den så är den bara gullig, haha... Slopa konsekvensen!
För övrigt, hoppas du och dottern har det gött i sol och vatten.

2007-08-12 @ 18:46:11
URL: http://blogg.aftonbladet.se/398
Postat av: Lärarinnan

Det är inte klokt vad du är lik en ung Debbie Harry från Blondie, Unni :) Skulle göra mycket för att ha den benstrukturen, så jättefint.
Kvinnor är tyvärr bara en vara bland andra i många länder...

2007-08-12 @ 20:10:54
URL: http://blogg.passagen.se/ustinaz/
Postat av: unni

Alltså. Är det verkligen alla förunnat att ha så roliga bloggkompisar? Har jag bara tur? Ni får mig att skratta så högt här i hotellets internetrum att jag t o m lyckades bli ensam här under värsta rusningen.
Men jag har inte lånat Sara Stridsbergs dotter, G. Däremot lånade Domen Notty en gång för längesen, men det är en annan historia. Och nu kom jag på att nån frågade vem Domen är. Hon heter i själva verket Dominika. Ni vet nog vem hon är.
Mian ? fett med pussar på din snygga stjärt, hård som två tunisiska honungsmeloner. Notty kommer säkert att härma mig ännu mer nu...
Solis - som vanligt outstanding. Och Cat med.
Och Louise plus Lärarinnan, det var Notty som tog bilden. Hon är bra på att försköna, hon har jobbat i fotolabb...

2007-08-12 @ 22:54:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0