CHEFSÄMNEVem blir Expressens nya boss? Vadslagningen är djärv. Men när Alex Schulman kom upp på tapeten tänkte jag genast: Why not? Givetvis skulle han aldrig bli det, men tanken svindlar inte så värst.

Jag gillar ju Alex på nåt sätt. Han är orädd, men samtidigt streetsmart. Blev han chefredaktör skulle han säkert leverera fett med skandaler, men han skulle troligtvis också låta en och annan sanning explodera, och sanningar är man inte särskilt van vid längre. Sanningar är überskandalösa.

Men om Alex ska bli kvällsblaskekung måste han bli det nu när han ännu har ballar. Risken finns dessvärre att han får en sån tjänst längre fram, men då har han blivit kastrerad.

Fast vid närmare eftertanke är det kanske roligare att han står utanför och pissar in än att han står innanför och pissar ut.

Vi är redan så nerpissade.

Kommentarer
Postat av: Lars Einar

Förstör honom inte. Bättre han står utanför!

2008-12-19 @ 19:02:58
Postat av: tomascarneheim

Det är väl en utmärkt idé att han blir chef för den dyngtidningen.

2008-12-19 @ 23:43:06
URL: http://tomascarneheim.com
Postat av: The Oss

Alex Schulmann är en person jag anser att vi INTE behöver mer av. Min bild av honom är att han står för kiss och bajshumor samt mobbning.Tycker du det är coolt att "pissa" på folk?2008-12-20 @ 14:43:22
Postat av: Anders

Alex Schulman, vad fan ska man säga om honom?

Han kan skriva, det ser alla, dom flesta i alla fall, men han väljer att skriva skit.

Trams! Som Lidbom sa...Personligen tyckte jag att han hade et gyllene tillfälle att höja sig över skitskriverierna när han avslutade sin blogg på Expressen, och "tog en paus" för "bloggen blev ett monster".

Idag vet vi ju att han fortsätter med tramset på 1000 apor. Att välja att skriva skit, när man har så mycket bra skrivande i sig är ju/måste ju vara något medialt. Eller så tror han att han aldrig kommer kunna fylla äldre släktingars rock/kostym/skor (välj själv) och fortsätter tramsa runt.

Chefredaktör? Nej tack, inte än.

Efter 1000 apor har han diskat sig själv.

2008-12-21 @ 00:12:45
Postat av: sven

anders..han skriver skit för att det är det folk vill läsa uppenbarligen.att en sån storfjant och verkligen inte nersansad på en fläck människa, ska bli chef är väl alldeles ypperligt? är det inte med hjälp av såna vi bygger upp hela vårat samhälle?in med alla idioter bara. helst borde vi nog ha mobbare, rasister och djupt kristna på alla chefspositioner inte minst regeringen.skärpning nu. bort med han helt och hållet.

2008-12-21 @ 16:09:17
Postat av: Sophia

Alex Schulman?! Har han en repertoar utöver CP-skämt, skånespyor och kåtkletigt kändisskvaller? Och om så är fallet, har han kommit över driften att agera (enligt mamma Schulman) som "en karikerad person, som döljer både bildning och uppfostran, som utmanar genom att servera familjeliv och böjelser till allmän beskådan, och glupsk förtäring", pga "ett behov att kompensera"?(http://blogg.aftonbladet.se/14002/perma/567798/)Inte utan mamma i så fall! Skulle stödja förslaget bara om de kom som ett paket - Alex med en osjälvisk bakgrundsgestalt som finns tillhands när gossens "shit hits the fan".Sophia

2008-12-24 @ 02:56:28
Postat av: Pia

Jag tycker att Alex är suverän, trots att jag ursprungligen är från Skåne. Snacket om mobbing etc är bara löjligt! Det är ju för tusan enbart självgoda mediabesatta kändisar (och kändisar på dekis) som han skämtar om! Det förtjänar de bara! Dessutom är mediafejder alls inget nytt fenomen, det är bara forumet och räckvidden som förändrats. Han är fyndig, har bissar humor, men är ocksa rätt insatt i omvärlden och han har dessutom självdistans. Dock tycker jag han skall fortsätta att jobba med sin egen site.

2009-01-07 @ 20:19:33
Postat av: helen

alex schulman är en smart kille som råkat bajsa på sig, så är det ju...

2009-01-10 @ 19:56:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0