POINT OF NO RETURN

Idag lämnades min nya bok till tryckeriet. Jag har fjärilar i magen och bensin i blodet. När jag kom in i trycksaksbranschen för massa år sen hade jag den där känslan av att allt går att ändra. Tills jag gjorde den fasansfulla upptäckten att man kommer till den punkten då lagt kort ligger. Det tog en stund innan jag faktiskt begrep att en tryckt produkt är irreversibel. Först då såg jag alla missar och småfel. Därefter har jag visserligen fått syn på små fadäser och svurit en salva, men aldrig tänkt att jag kan göra nåt åt det. Så here we go again. Tärningen är kastad. Och det liv som levs fram tills själva släppet är en twilight zone. Som jag nu ska försöka fylla med innehåll Jag är tillexempel kär i en snubbe, men honom kan jag bara träffa en gång i veckan. Ändå är han The Man. Så nu sitter jag med ett glas chablis och funderar på hur jag ska spendera kvällen. Jag har en bok om fransk litteratur av Kristoffer Leandoer som är fantastiskt välskriven där man kan läsa om kultiga författare, jag har en prisbelönad dvd som jag kan se i min nya stora platt-tv, jag har senaste weekend-editionen av The Guardian, jag har senaste numret av Kapten Stofil och jag har vänner som jag borde ringa. Men allt jag kan göra är att tänka på boken som ligger på tryckeriet. Borde jag inte supa mig full?

Kommentarer
Postat av: Ulla-Carin

Jag ser fram emot boken! Har ofta tänkt "Fan vad bra!" när jag läst dina tidigare böcker.
I ?Andra Sidan Alex? tyckte jag att du skrev på ett sätt där man kunde identifiera sig inte bara med Sophie, utan även med Alex.
Men hur kunde det gå så illa (som det tydligen har gjort, om jag förstått din kommande boks innehåll rätt)?
Jag kommer ihåg att du för ett par år sedan satt i brun, prydlig dräkt och såg strålande och välmående ut i "Go?kväll" och sa att det var "himmelriket på jorden" för din del nu, och jag då tänkte: "Så skulle man ha det/vara!?.
Perfekt liksom.
Nåja, än en gång lär man sig att man egentligen inte vet ett skit om vad som händer i andra människors liv, så man skulle kanske sluta med att klanka ner på sitt eget.
Ser som sagt fram emot boken!
Vänliga hälsningar från Ulla-Carin
P.S Min kompis Anna som också är ett stort fan hälsar!

2007-07-25 @ 21:19:20
Postat av: Daniel

Ingen aning om du söp dig full eller ej men jag vet att jag gjorde det när jag skrev min första blogg. Även om det fanns fler anledningar vid tillfället så så hade jag nog tagit till flaskan bara av den paniken jag kännde då mina första rader blev tillgänglig offentligheten.
Trots att det bara var en blogg och att den både går att ändra och radera så var det med en viss känsla av svindel jag klev ut i det fria.

2008-01-03 @ 10:57:09
URL: http://nordsvensk.blogg.se
Postat av: Skomars

Nice site, Keep it up

2008-01-12 @ 12:34:13
URL: http://skomars.skyrock.com
Postat av: Yvvess

Hej!! Detta är ingen kommentar, mer en förfrågan: Jag har en
en gång fått låna ett häfte om att man kan vara missbrukare, med olka typer av "trippar", allt ifrån sex till shopping??!! Kan jag hitta den någonstans?

2008-02-19 @ 13:30:06
Postat av: hivsmittad

är det svårt att skriva en bok? hur går man till väga?

2008-04-22 @ 21:56:38
URL: http://www.metrobloggen.se/hivsmittad

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0