RAPPORT FRÅN ETT RÖVHÅLJag vet en sak som är helt sann, och det är att sanningen suger. När jag läste Motståndets estetik av Peter Weiss i somras förstod jag det fullt ut. Han skrev att det första stora misstaget han och hans medkämpar begick var den naiva tron på att finge folk bara reda på sanningen skulle saker och ting i ett slag förändras. Så är det inte.

Man kan ropa ut sanningen hur högt som helst - som barnet i Kejsarens nya kläder - och folk slår dövörat till eller straffar den som blåser i visslan. Jorden var en gång platt. Idag är det andra offentliga lögner som gäller.

Och här i Sverige är värmestugan så trång och eliten så liten att nästan alla står intill den där nakne kejsaren, så nära att det skulle kännas som incest att erkänna att han står med rumpan bar och flåsar folk i nacken. Då är det bättre att slicka röv.

Ät skit - det är gott!

Kommentarer
Postat av: mia

hej är det sant att du hade en väninna som födde en bebis hemma och mamman lyckades hålla den ifrån alla statens registreringar ? Jag läste det i ett inlägg när jag sökte på Pku provet i "familjeliv"

Om det är sant, hur gick det? xxx

2008-12-16 @ 23:51:33
Postat av: GLennon

Varför bryr sig människor så mycket om vad andra har för sig och varför bryr sig människor så lite om sig själva...?

2008-12-18 @ 17:34:47
Postat av: Anonym

Tack för tipset. Det låter som en bok jag ska läsa.Sanningen är inte alltid välkommen, vi vill gärna låta oss bli bedragna. Den som levererar en annan sanning än den som redan har övertaget blir sågad.Vem har rätten till sanningen? Det vill jag veta!

2008-12-18 @ 22:51:10
Postat av: Janne

Och vem vet vad sanningen är,,,du????

2008-12-20 @ 06:49:42
Postat av: HOWLING WOMAN

Jo, så är det ju. Alla vet allting. Men dom är ändå med på det. För de tänkter på SIG SJÄLV, SIN LÖNING, SIN TRYGGHET, SINA BARN, SIN FAMILJ OCH DE ÄR RÄDDA.

Och då är det på med skygglapparna och hörlurarna och heltäckande avtrubbning. För man vill ju inte bli inblandad i något och det lilla man har det måste man försvara.Och makten har blivit så van att den nu är nästan helt ogenerad. Bara snor pengarna från befolkning och är stolta över det. Nyliberaler är lika kaxiga nu som före finanskrisen och då har de ändå slösat bort alla världens pengar - helt enkelt snott dem från vanligt folk. Och till och med när protesterna börjar mullra ordentligt så ångar de bara på som ingenting. Otroligt. Det kan man kalla sann skamlöshet.

2009-01-02 @ 19:59:42
Postat av: Heather Star

Fast lögnen är oftast som en kork i röven när man har diaré, förr eller senare siprar sanningen ut :-)

2009-01-20 @ 22:32:35
URL: http://heather-star.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0