ALLA KAN TRALLA

Fett gott nytt på er!

Singstar-febern hade nått även mig, och nyårsaftonens efterfest gick i skrålandets tecken. Efter stora mängder skumpa kan alla tralla.

image163

Sällskapsspelen har blivit så användarvänliga att alla vågar. Och vill mer. Festen höll på till sex på morgonen. Ibland är det precis vad man behöver.

image168

De skönaste vännerna ...

image165

Och kompisar från förr...

image166

Ja, visst är han ...

image167

Jag tror förresten att jag måste investera i ett Nintendo också. Bilden t v är så som mina barn tecknat mig. De tycker att det är likt. Det tycker inte jag.

Men idag är jag mig lik igen efter nyårsröjet.

Kommentarer
Postat av: Stocken

Det ser trevligt ut på bilderna! Det skulle vara kul att vara med någon gång - bara för att få inblick i ett nytt kotteri. Inte sällan gör jag som Unni Drougge gjorde efter workouten för något år sedan, jag stegar fram till någon som verkar ha inflytande och så frågar jag om jag får vara med, nästa gång. Ofta går det bra. Senast jag prövade var i höstas. Det höll på att bli framgång i dubbel bemärkelse. En, i gruppen, väl etablerad alfahona tände på mig. Men dessvärre bestämde hon sig för att vara trogen. Överhuvudtaget är det svårare med kvinnor som är inne på sin andra man. Det verkar lättare med dem som är kvar hos sin första.

Unni Drougge tror inte att jag fattar att intelligenta kvinnor är mums för hungriga psykopater. Det har jag fattat under många år. Min invändning handlar till del om vad som krävs för att få sympati och medkänsla. Ofta krävs det någon form av identifikation med den som är nödlidande. Enklast kanske det är om man tillhör samma kotteri - i vid bemärkelse.

Det är roligt när kotterier tvingas möta varandra, vilket ibland sker på bröllopsmiddagar. Det måste ju vara jättejobbigt att vara cool och tvingas till stort bröllop. Om man är cool och nära bekant med brudparet så blir det ju svårt att behålla solglasögonen på, hur cool man än är.

Men det allra bästa är nog ändå den efterföljande dansen. De som både är medelålders och coola har för länge sedan funnit varandra De sitter någonstans, ser dystra ut och är coola i största allmänhet. Dansa är det inte tal om i den coola kretsen, knappt ens med varandra, möjligen en gång i någon konstig gruppdans en och en.

I gillestugan sitter de som är i den något äldre medelåldern. De har alltid druckit drinkar, även innan drinkar blev cool. De dricker gin och tonic eller rom och coola. De sjunger "Ju mer vi är tillsammans" och "Bättre och bättre dag för dag".

Man är mera välkommen i gillestugan än i coolacorner. Sånt påverkar medkänslan.

2008-01-02 @ 16:35:13
Postat av: Linda

*skrattar*...låter som du haft en skön nyår!! God fortsättning!

2008-01-02 @ 22:43:30
URL: http://litenlinda.blogg.se
Postat av: Linda

*skrattar*...låter som du haft en skön nyår!! God fortsättning!

2008-01-02 @ 22:45:28
URL: http://litenlinda.blogg.se
Postat av: Kristine

Fan vad jag känner igen den blonda tjejen! Hon jobbar möjligtvis inte på House of Pain i Södertälje? :)

2008-01-05 @ 14:40:43
URL: http://kyr.blogg.se
Postat av: Tyskungen

Är det K Broman jag ser på en av bilderna? Eller?

/Klaus aka Tyskungen

2008-01-29 @ 00:00:42
URL: http://tyskungen.blogspot.com
Postat av: Catoamal

really enjoyed the site even learnt a few things on the way, keep up the good work.

2009-03-12 @ 13:37:21
URL: http://catoamal.myblog.es

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0