FOLLOW BODSTRÖM!

image187


Nu har jag genom ren empiri kommit fram till att de inlägg som retar upp vissa karlar mest är dem där det finns ett ifrågasättande av mannens självklara rätt till kvinnors kroppsöppningar. Det slår aldrig fel. Så fort jag tar upp gubbslem som i kraft av position, psykopati eller pengar utnyttjar kvinnor, misstänkta våldtäktsmän, män som lämnar döende kvinnor till förmån för ett nytt ligg, killar som är fixerade vid dajmsex mm, då galopperar pittstimmet in här och slåss hätskt mot mig (!) om sin upplevda inskränkning i förmånen att få pöka var-, när- och hursomhelst.

Det är avslöjande. Och det är också vad man kan urskilja i tvålsoppan runt Tito. Manssamhällets reaktionära tillskyndare.
Där står operasångaren hand i hand med sin söta blondini i en tevestudio och bedyrar med nallebjörnslooken sin absoluta oskuld, den gullegulliga uppsyn han säkert haft väldig nytta av när han vill ha sig ett skjut. Hans überlojala Florence Nightingale berättar troskyldigt att hennes man aldrig skulle kunna begå en våldtäkt, för det vet hon. Hon känner honom. Man undrar ju hur länge hans förra fru levde i ovisshet om karlns vänsterslarv. Herregud, det finns seriemördare och pedofiler som lever under äktenskapliga förhållanden bra länge innan sanningen kommer fram.

Och advokatparet Svensson/Silbersky sitter med armarna korsade framför bröstet och gafflar om att man inte ska döma efter kön. När det är precis så som våldtäktsrättegångar brukar avlöpa. I det allmänna medvetandet finns ännu tydliga rester kvar av den förlegade föreställningen att alla handlingar av sexuell natur är kvinnans fel. Antingen är hon förförisk eller också är hon godtrogen. Schyman lyckas föra fram detta perspektiv en halv gång innan hon blir överröstad av herrarna igen.

Och sen gör dramadrottningen Beltran en favorit i repris - svimningsnumret. Jag kan tala om att såna fasoner har jag sett på nära håll. När mitt ex hade mosat mig kunde han falla i stupor och låtsas få andnöd. Bara för att jag skulle tycka synd om honom. En väninna till mig sa att man borde låta en expert uttala sig om det där självömkande psykopatbeteendet. Ett utmärkt sätt att avsvärja sig allt ansvar.

Silbersky lär ha sagt till Tito att detta inte hade hänt om han inte varit känd. Jaså? Jag kan tänka mig att det förhåller sig precis tvärtom. Om det nu rörde sig om en våldtäkt (vilket vi i rättvisans namn inte vet) - hur stor chans har då en 18-årig barnflicka mot en världsstjärna? Såna faktorer bör man väl väga in i det faktum att det dröjde så länge innan en anmälan gjordes. Och med tanke på bevakningen runt målet samt de hysteriska reaktionerna förstår man ännu bättre varför flickan drog sig för att anmäla.

Ni som nu får skrivklåda av iver att än en gång försvara Tito till varje pris, besinna er! Jag efterlyser härmed män som faktiskt inte vill delta i smutskastandet av kvinnorna som vågar stå upp, som är engagerade i kampen mot mäns våld och övergrepp mot kvinnor. Ta efter Thomas Bodström istället. Han visar vägen för de empatiska männen som finns därute men som inte gastar lika högt som Silbersky et al.

Nu ska jag besöka kvinnojouren i Höganäs. De vet vad många blundar för: att massor av kvinnor varje dag utsätts för hatbrott i sina hem i ett av världens mest "jämställda" länder. Det är kalla fakta. Så bespara mig en massa bullshit ett tag nu. Annars kommer jag fan att bli frigid. Och då får ni aldrig ta del av min åtrå och kärlek till de mumsiga mansbitarna.

Höpp!

Kommentarer
Postat av: Jan E

Unni, du är nog det mest onyanserade jag hittat i bloggvärlden. Brrr..

2008-01-24 @ 11:34:38
Postat av: Mia

Problemet är ju att i det aktuella fallet så är det ju mest en komplott. Jag var övertygad om Titos skuld tills jag läste följande inlägg.

http://byxornanere.blogspot.com/2008/01/slaget-om-tito-beltran-heder-och.html
http://byxornanere.blogspot.com/2008/01/bodstrm-dd-som-politiker-och-advokat.html

Om Tito döms för detta, då är vi illa ute. Alla vi som blivit våldtagna
på riktigt, vi lär ju inte bli tagna på allvar.

2008-01-24 @ 12:11:47
Postat av: Stocken

Jag brukar sällan reta upp Unni Drougge, men det händer. Unni Drougge gillar inte att jag skriver att hon är smart. Jag tror heller inte att hon blir överförtjust när jag ibland hyllar henne som småföretagare.

Men idag vågar jag inte reta henne. Hennes sista textstycke är inget annat än ett hot. Och jag vill gärna ta del av hennes åtrå. Unni Drougge är precis så där lagom mycket värre än vad jag är när det gäller sex.

Jag gillar Unni Drougges sexskildringar!

2008-01-24 @ 14:18:10
Postat av: Magda

Hojhoj! Härligt skrivet! JUST de tankarna satt jag och försökte få ihop när jag såg Kvällsöppet, igår. Pelle Svensson & co får mig att vilja kräkas. Eller slåss.

Och när det gäller Beltrans - jag vet inte vilken av dem som är värst... Och varför får den blonda av dem så mycket medialt utrymme? Hennes ord borde lämnas
utan avseende. Vem vet vad som ligger bakom det hon säger? Kanske älskar hon honom och VILL inte se att han SKULLE kunna vara skyldig? Kanske gör hon det för att hålla skenet uppe? Kanske har han sådan makt över henne att hon står där och TOKLJUGER? Kanske gillar hon rampljuset? Vem fan vet vad som försiggår i andras relationer? Var det bara jag som såg dem hålla hand och tänkte att "han håller FAST henne"..? Men... nåja... det är MIN tolkning - utifrån MINA erfarenheter...

2008-01-24 @ 16:11:08
URL: http://welldyermaker.blogspot.com/
Postat av: Matte

Tito har ju pratat en del om att riva i sönder sitt svenska pass, komigen då för fan! Vi kan göra det till en tv-event: Hyr globen, killinggänget och
kugen! Riv riv riv riv!

2008-01-24 @ 16:24:01
Postat av: Maria

Ah vad bra skrivet. Annu en gang traffar du mitt i prick. Mer cred till dig!

2008-01-24 @ 17:39:15
Postat av: Viita

Du är spot on och har naturligtvis rätt som vanligt. Men jag kan heller inte låta bli att förvånas lite över att Thomas Bodström, den totala populisten och inte minst lögnaren, beskrivs som något slags facit för empatisk manlighet.

2008-01-24 @ 22:16:09
URL: http://kristofferviita.blogspot.com/
Postat av: Johnny

Det är rysligt trist att många medier hakat på trenden att skapa publika folkfester av brottmål som i sig själv är djupt tragiska. Fallet Beltran är ju oerhört traumatiskt inte minst för den unga kvinnan. Ett annat mål är ju rättegången runt Ricardos död. Ett antal yrkestyckare (inte minst advokater med välsmorda munnar) sitter och pratar som om det gällde vädret. X är inte skyldig och Y kan inte ha begått våldtäkt. Alldeles oavsett skuldfrågan tycker jag inte att det ligger i allmänintresset att medierna (av rent ekonomiska orsaker) utnyttjar situationen för att simulera debatt. Jag tror till och med att det är samhällsdestruktivt. Den lilla människan blir ändå mindre, mer förvirrad och alldeles säker helt förkrossad.
Jag känner stark sympati med kvinnan i våldtäktsmålet. Vad gott har detta mediala gladiatorspel givit henne. Vem har visat respekt eller ens empati för henne. Alldeles oavsett juridiken finns hon där för att hon känner sig kränkt. Hon är offer oavsett hur detta slutar och om det finns en brottsling. Det har aldrig nämnts med en mening i dessa "debatter". Schyman pratar principer och njuter av uppmärksamheten, hos Silbersky får offren skylla sig själv och den kränkta kvinnan är bara ett nummer i ett protokoll.

2008-01-25 @ 06:10:35
Postat av: Jenny

Jag bara måste applådera litegrann. Det är så jävla skönt med personer som du som orkar stå kvar och skrika och som faktiskt har något att säga och som säger det bra! Hurra!

2008-01-25 @ 08:37:32
URL: http://underhuden.webblogg.se
Postat av: August

"Nu har jag genom ren empiri kommit fram till att de inlägg som retar upp vissa karlar mest är dem där det finns ett ifrågasättande av mannens självklara rätt till kvinnors kroppsöppningar. Det slår aldrig fel. Så fort jag tar upp gubbslem som i kraft av position, psykopati eller pengar utnyttjar kvinnor, misstänkta våldtäktsmän, män som lämnar döende kvinnor till förmån för ett nytt ligg, killar som är fixerade vid dajmsex mm, då galopperar pittstimmet in här och slåss hätskt mot mig (!) om sin upplevda inskränkning i förmånen att få pöka var-, när- och hursomhelst."

GRATTIS! Du vann första pris för det mest trasiga jag läst i hela mitt liv!

Kan du ge några exempel på när "pittstimmet" rycker ut och försvarar våldtäktsmän, psykopater, sadister?
Och vilka som kommenterar här tycker att de har rätt till kvinnors kroppsöppningar efter behag?

Att en misstänkt våldtäktsman skall ha rätt till ett försvar i form av en advokat håller nog säkert du också med om.

Vilka försvarar våldtäkter av de som kommenterar bloggen? är det inlägg du cencurerat bort eller?

Att alla inte alltid håller med dig i ditt snabba sätt att döma människor betyder inte att dem "försvarar våldtäkter eller kräkaktiga drägg till män, eller andra gubbslem (Gonyostomum semen)

Hur många män tror du egentligen tycker en våldtäkt är helt okej? Eller att psykopater är egentligen rätt fina innerst inne? Eller att sadistiska rövknull är fina fisken (no pun indended)

Jag vet inte riktigt vilka karlar du haft oturen att springa på men jag har under mina 33 år aldrig träffat någon som resonerat så.

Att lämna någon på dödsbädden har ju diskuterats och tja folk tycker väl generellt att det är ynkligt men att det kan finnas bakomliggande orsaker och i vilket fall som helst är det ju mänskligt att svika eller att vara feg.

Jag håller dock med om att många blundar, eller ser åt ett annat håll och det är ett stort problem. Men det gäller ju såklart alla oavsett om man har kuk/fitta

2008-01-25 @ 18:19:04
Postat av: Soffan

Bra rutet Unni! Fan vad snygg han är förresten, och då menar jag inte Titto.

2008-01-25 @ 19:41:03
URL: http://nr72.blogg.se
Postat av: Margareta

Tack för det du skriver...och jag håller fullständigt med dig...inga mer kommentarer behövs..du gör mig så glad som orkar..Kram

2008-01-25 @ 20:44:36
Postat av: unni

Jan E: Det var ju en osedvanligt nyanserad kommentar ;)
Mia: Om du hade blivit vådtagen på riktigt hade du nog
skrivit annorlunda.
Och August: Läs på!
Ni andra: Skönt att ni finns!

2008-01-25 @ 23:31:12
Postat av: Mia

Unni: Det är 22 år sedan för min del. Om du nu vill veta detaljer var det sonen hos min barnmamma som var förövaren.

För mig är det viktigt att se klarsynt. Få gillar Tito, jag är en av dem. Dock vill jag han döms för brott han har begått. Inte för något som inte känns trovärdigt.

Bodström är inte trovärdig. Han påstår ju att han inte känner sin viceordförande i ECPAT. För att nämna en sak. Hur förklarar du det?

2008-01-26 @ 02:30:26
Postat av: August

"Och August: Läs på!"

Briljant svar Unni. Jaa, här på bloggen kryllar det av män som försvarar våldtäkter, vad jag kan se... Våldtäktshyllande åsikter bara haglar..

Lika bra att skippa att diskutera här. I bästa fall blir man renderad epitet som gubbslem, pisshumanist eller pittstim.

Du är duktig på att vräka ur dig provokativt bullshit men att backa upp det med konkreta argument verkar inte vara din grej. Då är det lättare att brännmärka människor med ord som "gubbslem" eller bara säga "gå och starta en hata unni blogg".

Förstår att det känns skönt att det finns människor som helt okritiskt håller med.

2008-01-26 @ 09:57:13
Postat av: G

August, är du inte läskunnig? Unni ger ju exempel på män som rycker ut och försvarar våldtäktsmän i texten ovan. Silbersky har ju förövrigt till och med specialiserat sig på att försvara våldtäktsmän. Och givetvis skulle ingen man erkänna att de anser sig ha rätt till kvinnors kroppsöppningar så fort andan faller på, men det finns ju otaliga exempel på män vars agerande visar att de anser sig ha den rätten. Har du verkligen missat det under dina 33 år?

2008-01-26 @ 12:29:08
URL: http://gaborella.blogspot.com
Postat av: August

Fan vad dum jag är. Inte trodde jag det var den gamle höknäsan Silbersky Unni syftade på. Att en misstänkt brottsling skall ha rätt till en försvarsadvokat trodde jag var självklart att alla tyckte. Där hade jag tydligen fel.

Jo att det finns våldtäktsmän har jag tyvärr också förstått. Dessa low lifes hoppas jag blir inspärrade. Men det finns också dem som blir anklagade för våldtäkt som faktiskt ÄR oskyldiga. Därför är det ju rätt bra att bägge har rätt till en advokat.

2008-01-26 @ 14:18:30
Postat av: Bodil

Jag tycker att det känns helt fantastiskt att det finns kvar så modiga å moraliskt icke vattenkammade kvinnor som Unni.
För mej är hon en helt ny upplevelse. Fick boken, Boven i mitt drama kallas kärlek i julklapp av min älste son. Har aldrig tidigare läst något av henne. för mej blev det ett visuellt drama. Hon har en förmåga att skriva så att allt spelade sej upp som på en film. Så målande att man både skrattade, spydde å grät. Ytterst få kan få mej att känna så. Otroligt att hon kan resa sej efter att varit så nära botten som man troligen kan komma. Att hon lämnade sina barn berörde mej starkast. Men jag är kvinna nog att seja att det kan drabba vem som helst när kärleken slår till. Ulven med fårakläder kan uppenbara sej vart som helst. Alla vill ju ha kärlek å tron på den ,kan överskugga alla föresattser att sätta föremålet under lupp. I denna debatt om Tito tycker jag att alla fördommar sätts på spets. Skulle han komma undan för att han är "känd". Skulle detta "prevelegium "göra att han står över lagen. Vi är ju inte som djuren även om man ibland kan undra, där herarkin råder i alla lägen. Han är uppenbarligen av kött å blod, som har som yrke att vara artist. Det gör ju inte honom till allvetare å ouppnålig för den stora grå massan som kallas folket. Tycker att det närmast är patetiskt att gudaförklara en individ på detta sätt. Å se vissa vittnen som ber till gud å tror att han skulle hålla i rättskipningens lagbok. "Är inte våldtäkt å sexuellt ofredande samma sak". Huamej, för att få henne som ett av huvudvittne. Jag tror att en hund har iq på 40 ungefär, å därutav inget sagt. Den misstänktes hustru som vilt yvas över att hon känner honom så väl. Herregud så naivt. Hon som ska vara jurist. Har hon inte förkåvrat sej i att det finns många dubbelbottnade män,(även kvinnor) där det inte går att skönja hela människans natur. Tycker att hon gör en rikstäckande görabortsejgrej, när hon himlar med ögonen å sejer att min man skulle aldrig kunna våldta någon.
Till slut. Vi skulle behöva flera sådana som Unni, när det gäller kampen för oss kvinnor. Hon vågar vara öppet rättfram rak/rå som har varit preveligerat männen. Vi kvinnor är inte några små dunbollar som männen ska kunna bolla som dom vill å behagar. Vi vill vara lika på lika villkor. Utan att
för den skull, sudda bort det som gör våra olikheter så unika
Älska utan underkastelse

2008-01-26 @ 15:29:12
URL: http://app.blogg.se/trackback/ping/13441004
Postat av: johnny

Man ska inte döma laget efter hejarklacken. Det finns en del knäppjökar med mycket dunkelt inom sig som hejar på dig Unni. Det finns förvisso en hel del typer som inte kan hantera diskussionen av könssituationen över huvud taget som skriver här (och de hejar inte på dig). Men jag har i mitt publika liv alltid varit mest oroad av att få underliga personer på min sida. Det smittar ju liksom. Men som sagt. Det är ju inte mer ditt problem än det är AIK:s att "firman" flippar ur.

2008-01-26 @ 17:01:41
Postat av: Syster

Så bra skrivet Unni!
Jo manssamhällets försvarare står alltid redo att rycka ut. De kommer i stim och talar i kör.
Ve den som motsäger dem!

Om inte Beltran-föreställningen vore så allvarlig så skulle den varit riktigt underhållande.
Jag känner inte Tito och hade från början ingen åsikt eller uppfattning om honom alls, men det har ändrats efter rapporteringen från den här uppsättningen.
Vem är ansvarig för dramaturgin? Den är ju lysande!

Nu avslutas alltihop med en rikig cliffhanger. Svensson, en gammal bortglömd jurist som vädrar morgonluft, kliver in på scenen och gör anmälningar mot de flesta som ingått i försvaret. Han får därmed återigen stå i strålkastarljuset och vara med i tidningar och TV.
Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.

Är det någon som kan hjälpa August så han förstår det som Unni skriver? Han tycks tro att det gäller båda parters rätt till advokat vid en rättegång.

2008-01-26 @ 17:16:11
Postat av: unni

Tack, Syster, G och flera. Att ni "gör mitt jobb". Fint. Jag behöver förstärkning ibland.

2008-01-26 @ 18:38:13
Postat av: Wera

Hurra hurra, tack för detta inlägg!
(Jag är fortfarande sur över din borderlineartikel, tro inget annat, men i övrigt skriver du underbara inlägg.)

august, please. sluta.

2008-01-26 @ 19:15:24
URL: http://signalsubstans.blogspot.com
Postat av: Christopher

Unni, varför envisas du med att söka konflikt och könspolarisering?
Vad skall det tjäna till?
Det är väl själva katten, klart att en del retar upp sig på dina formuleringar. Ingen människa tycker om att bli förminskad, som jag skrivit tidigare så påminner ditt uttryck när du är som aggressivast, som i fallet här, om Guillous, dvs att förminska och trycka ner motståndaren. Det är nog därför som ni båda så passionerat älskar att hata varandra, vad tror du?

Jösses?pittstim, gubbslem kom igen! Har jag kommit in på Lunarstorm eller vad?

Syster: jag tycker mig se att August har problem med Unnis formuleringar och namnkallande, i övrigt så har ni nog en allierad gentemot våldtäktsmän och övriga kvinnoförtyckare skall du se. Det var nog du som inte förstod honom, eller missförstod jag nu?

Till sist, Unni! Antingen känner du Mia eller så har du redan nu gjort årets klavertramp i bloggvärlden. Hur kan/vågar du skriva: "Om du hade blivit våldtagen på riktigt hade du nog skrivit annorlunda." till en syster som uppger att hon har blivit våldtagen?
Du som talade om att höja den goda moralen för några dagar sedan, hur tror du att Mia känner sig när du skriver så?

2008-01-26 @ 20:23:36
Postat av: August

Njae, jag trodde ju att det Unni menade var att det kom in massa karlar hit till bloggen och hoppade på henne. Karlar som känner att dem har rätten att våldta.

"då galopperar pittstimmet in här och slåss hätskt mot mig (!)om sin upplevda inskränkning i förmånen att få pöka var-, när- och hursomhelst"

Så har jag inte upplevt det iaf. Kanske censurerats bort? Att Silbersky som advokat försvarar våldtäktsmän tog Gaby upp som exemepel på våldtäktsförsvarande män. Det känns inte hållbart då det är en del av hans jobb. Och han brukar väl hur som helst inte lämna comments här på bloggen där han hoppar på Unni? Vilka är det då som galloperar in här och försvarar våldtäkter? Pelle Svensson?

2008-01-26 @ 21:51:52
Postat av: Bror

Har inte följt händelserna kring Beltran, men det du beskriver ovan låter bekant. Från boken "Sociopath next door" av Martha Stout:
After listening for almost twenty-five years to the stories my patients tell me about sociopaths who have invaded and injured their lives, when I am asked, ?How can I tell whom not to trust?? the answer I give usually surprises people. The natural expectation is that I will describe some sinister-sounding detail of behaviour or snippet of body language or threatening use of language that is reliably present. Rather, the best clue is, of all things, the pity play. The most reliable sign, the most universal behaviour of all unscrupulous people is not directed, as one might imagine, at our fearfulness. It is, perversely, an appeal to our sympathy.
---
Min egen erfarenhet är att ovanstående är ett alldeles synnerligen bra sätt att identifiera patologiska individer. Jag förvånas varje gång över hur pass konsekvent denna reaktion är. Läs hela boken, och även den väldigt användbara "Är du gift med en psykopat?" av Eva Rusz, som är på svenska.

I övrigt så förvånas även jag av referensen till Bodström som föregångare. Av allt jag kan se är han inte någon som verkligen står för det han säger, men jag kanske har missat något. Hm...

2008-01-27 @ 04:20:30
URL: http://vardagspsykopater.blogsome.com
Postat av: G

August. Såvitt jag vet heter Beltrans advokat Thomas Nilsson och inte Leif Silbersky. Ändå är Silbersky out there och tar mediautrymme och försvarar Beltran. Han försvarar mao inte endast de våldtäktsmän som är hans klienter utan även andra, på sin fritid.

2008-01-27 @ 09:57:41
URL: http://gaborella.blogspot.com
Postat av: August

Gaby - jag beundrar dig och ditt engagemang på olika kvinnojourer. Och tro mig, de tre personer som står mig närmast är min sambo, syster och mamma och där har 2 av 3 blivit våldtagna så den avsky jag känner för våldtäktsbenägna spyor till män är så stor att jag inte skulle kunna beskriva den om jag så försökte i 100 år.

Vad gäller Tito så skulle den uppblåsta fjollan säkert bara mått bra av att skaka galler ett tag. Skyldig eller oskyldig - ingen aning.

Silbersky är en mediahora så älskar att lägga kroknäsan i blöt i alla möjliga fall. Om du springer på honom kan du ju alltid fråga, han kan säkert svara.

Pelle Svenssons inhopp kan man väl tycka vad man vill om. Men jag tycker att man alltid ska ha i åtanke att han var påtänkt som efterträdare när Wachtmeister hoppade av ny demokrati. Vem tar en sådan clown seriöst.

Det enda jag undrar är vilka de galloperande pittstimsmännen här på bloggen är? Tänker ni på den sakligt debatterande Stefan? Klassas jag som pittstim för att jag inte alltid håller med Unni? Eller blir det kanske att ta död som debatten med: "starta en hata unni-blogg" eller kanske "du är som en terrier mot stackars Unni".

2008-01-27 @ 10:58:21
Postat av: Syster

Synen på och resonemanget kring våldtäkter är en del av försvaret av manssamhället.

Wooo Christopher! Vilken uppvisning!
"Ingen människa tycker om att bli förminskad" skriver du och ägnar sedan resten av texten åt att förminska Unni.
Här får hon smäll på fingrarna för att hon "söker konflikt och könspolarisering" trots att det hon gör endast och allenast är att sätta ord på det som så väldigt många av oss upplever.
Hon använder enligt dig dessutom fel språk och hon skriver fel kommentarer.
Även petit moi nämns. Tackar allra ödmjukast för uppmärsamheten och förlöjligandet!

Det finns män som ser det som en rättighet (och kanske t o m skyldighet?) att uppfostra kvinnor.
Dem ska man akta sig för!

2008-01-27 @ 11:30:29
Postat av: unni

Det finns någon/några här som verkar tro att den här bloggen är en rättegång. De försöker lägga fram bevis på Titos oskuld etc. Jag, liksom flertalet, överlåter rättsskipningen åt rättsapparaten. Däremot ville jag lägga fokus på själva bevakningen. Vissa saker behöver man tydligen säga mer än en gång.

August, om du går bakåt i historiken och tar en titt på kommentarerna där kanske du förstår vad jag syftar på.

Bror och Syster: skitbra! Och det där med psykons självömkan och offermentalitet sitter ju som ett skott i råttan

2008-01-27 @ 17:59:17
Postat av: Christopher

Syster: jag har inte haft för avsikt att förminska någon (ja, jag har läst om min kommentar), däremot så tycker jag att epitet infogande i texter såsom gubbslem, pittstim knappast bidrar till en sund debatt, tycker du att det gör det? Så, syster om du känner dig förminskad av det eller något annat som jag gav uttryck så är det på ditt ansvar.

Johnny: bra poäng med liknelsen.

August: (i all välmening) uppgradera ordförrådet, gå inte ner dig i banalt namnkallande och öknamn, det känns som att du har något att förmedla.

Men nu till dig Unni som duckar för min fråga.
Nu så är jag intresserad av ett svar på min fråga från föregående kommentar:
"Till sist, Unni! Antingen känner du Mia eller så har du redan nu gjort årets klavertramp i bloggvärlden. Hur kan/vågar du skriva: "Om du hade blivit våldtagen på riktigt hade du nog skrivit annorlunda." till en syster som uppger att hon har blivit våldtagen?
Du som talade om att höja den goda moralen för några dagar sedan, hur tror du att Mia känner sig när du skriver så?"
Jag vet att iaf en del av dina läsare är nyfikna på en förklaring.

Det kan du väl ge dem?

2008-01-28 @ 08:56:36
Postat av: unni

Oj, Christopher, vad du dirigerar och har dig här! En riktig bloggpolis. Tänk om alla vore så rättrådiga som du... Ang nicket "Mia" skriver hon att hon för 22 år sen blev våldtagen av sonen till hennes "barnmamma". Barnmamma? Och att alla som blivit våldtagna "på riktigt" inte skulle tas på allvar om Tito blir fälld. Nähä. Hon har alltså självrådigt friat Tito. Sen ändrar hon sig litegrand igen. Jag tycker för egen del att en fällande dom mot Tito inte på nåt sätt skulle ligga alla våldtagna kvinnor i fatet. Förstår öht inte Mias poäng.

2008-01-28 @ 09:28:48
Postat av: August

"mediahora", "uppblåst fjolla", "våldtäktsbenägna spyor till män", "kroknäsa" , "clown"

Säg mig Chris varför i hela fridens namn skulle jag vilja uppgradera ett så färgglatt ordförråd?

Unni jag har följt bloggen länge och läst de olika diskussionerna och visst förekommer det lite påhopp och kränkningar mot alla möjliga, men de där galloperande våldtäktsförespråkarna har jag inte kunnat hitta. Nåväl, vem bryr sig. Vi behöver inte älta detta, jag gillar dig ändå.

2008-01-28 @ 17:43:44
Postat av: MN

Det tragiska är väl att de flesta män innerst inne anser att kvinnor får skylla sig själva vid våldtäkt.Om det inte har inträffat då kvinnan är på väg till jobbet, i fullt dagsljus. Enligt en undersökning 50%, men i verkligheten är det nog 75%. Detta tycker jag framkommer då man diskuterar t.e.x stureplansmålet. Killar jag räknat som normalintelligenta tidigare anser efter några glas vin på fullt allvar att det är tjejens fel.Der med att säga nej gäller inte i verkligheten. En stackars kille kan ju inte avbryta ett samlag om tjejen börjar gråta. Det gör ju så "ont"

2008-02-02 @ 19:16:23
Postat av: Suss

Strålande! Du sätter ord på allt som har kokat inom mig i flera veckor nu! Mår fysiskt illa när jag tänker på de där hundvalpsögonen. Fy fan.

2008-02-12 @ 13:55:50
Postat av: Maria

Unni, du är så modig! Du har en fantastisk förmåga att sätta ord på den frustation som många människor känner utan att skräda orden. Jag älskar din blogg och hejar på dig!

2008-02-15 @ 14:43:52
Postat av: Rickard

Det var varst vad det var mycket om rovknull har. Jag tycker det ar jatteskont nar min pojkvan satter pa mig.

Men annars haller jag med Unni, manga karlar, straighta och gay, tror att de har tillgang till diverse kroppsoppningar bara for att man har tagit hem dem. Och vem man slapper in skall
man fa bestamma sjalv, vare sig man ar 'forforisk' eller 'godtrogen' - det hor ju inte dit, Nar det kommer till kritan ar det ju man sjalv som skall fa bestamma. Och de som tar sig frieter borde fa smisk pa bara stjarten med bjorkris. Med besked.

2008-05-06 @ 22:42:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0