MÄNNEN I MITT LIV

image238

Ibland känns det som om Gogge håller på att ta över min blogg. Ni vet väl att ni inga darlingar skall hava jämte mig!
Här håller jag på och kämpar för en rättvisare värld och Gogge bara driver med mig.

Det ska fan vara kvinnosakskvinna i ett manssamhälle, va? Men jag är så glad ändå över de sköna trofasta manliga vänner jag har.

En av dem ringer varje dag och vi talar om konstnärens alla våndor - det är han som fått mig att älska Amaronevinet, som egentligen är för dyrt för min skrala kassa, men han bjuder frikostigt när jag besöker honom.

En annan skickar brev, utsmyckade med blommor och hjärtan, och kommer som ett skott så fort jag piper. När ett av våra marsvin kolade hämtade han kroppen och åkte ut till Djurkyrkogården där han begravde den lille stackaren fastän det var vinter och tjälen inte gått ur jorden så han fick använda hacka för att göra hål. Efteråt var han dyngsur av svett fastän det var så kallt. Han blir ofta svettig när han kommer hem till mig, för det finns alltid nåt tungt göromål han erbjuder sig att utföra. Om Jesus lever idag så är det genom honom.

En tredje gör sig också besvär. Förutom att han aldrig gav upp när jag mådde skit och släpade ut mig på lunch, köpte presenter och ringde för att bara säga nåt snällt, så kunde han komma fyra på natten med en nätsladd till min bärbara som jag skulle ta med mig på en utlandsresa. När jag hade mördarinfluensan skaffade han fram dunderhostmedicin. Jag kan göra listan mycket längre.

Och nej, det finns ingen hake om nu nån trodde det.
Det finns genuin vänskap.

(- Och så finns det en primadonna...

Men tyst nu Gogge! Du får bara vara här när JAG bestämt det!)

Suck. Man blir aldrig profet i sitt eget land. Och aldrig en stjärna inför sitt eget kött och blod.

Kommentarer
Postat av: Anna

Skriver Gogge i övrigt? Annars så borde han verkligen börja. Du är bättre än morsan!

2008-05-04 @ 15:57:54
Postat av: Tatchi dori

Vänner är alltid vänner. Oavsett kön. Och äkta vänner är såna som finns där även när det är besvärligt. Det är svårt att veta vem som är en riktig vän när man är 23 bast. Jag hoppas det blir enklare med åren.

På tal om något helt annat så ska jag ta mig en promenad och köpa din senaste bok imorgon. Den ska jag läsa på bussen upp till stockholm på torsdag! En bussresa på nästan 10 timmar. Tack vare din bok så kommer det bli en trevlig resa. Det är jag säker på. Ha en trevlig vecka nu, och vårda dina vänner.

2008-05-05 @ 20:11:54
URL: http://www.metrobloggen.se/dori
Postat av: Caroline

TACK....Unni ,för "Boven..." Den hjälpte mig att förstå lite mer om mig själv , och plockade fram en del av mig som jag hade glömt.

Gogge...din mamma ska vara glad för dig.

Sköt om er . Jag håller med ovanstående. Vårda era vänner.

2008-06-07 @ 21:45:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0