DUBBELMORALENS ORDENSMANLeif GW Persson gjorde stort väsen av sig och fick flera gamla kvinnohatarsynder förlåtna när han startade en insamling åt en polisman som "upplyste" Allänna arvsfonden om att en straffad pedofil erhöll miljonbelopp för att driva en ungdomsverksamhet. Som tack skulle polismannen ha blivit dömd för förtal och förolämpning.

Men riktigt så tycks det inte ha varit.

Istället har den gode GW skyddat en invandrarfientlig snut med mer än en rasseplump i protokollet. Själv har han fingrarna i en annan otäck syltburk.

Dubbelmoral, dubbelmoral, dubbel dubbelmoral!

När ska de ställas till svars?

Tack, Virren, för tipset!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad nytt under solen egentligen?En journalist som försvarar en bögpedofil och en kriminell utlänning mot all kritik, mot vita människor och mot (från) lag och ordning. Känns ganska alldagligt. Det mest förvånanade var väl att det var just Hanne Kjöller? Hon är väl inte speciellt ökänd för att vara en monoman idiot?Hade det varit t.ex Martéus så hade det ju varit mer väntat.

______

2009-04-09 @ 18:55:55
Postat av: Oscar

Men det var dessvärre fortfarande EN STRAFFAD pedofil. Varför skyddar ni honom?

2009-04-09 @ 19:58:22
Postat av: Leroy

Vilken ´bra artikel som Hanne skrivit Roligt att du länkar vidare så man få läsa och bilda sig en egen uppfattning. Inte köpa saker rakt av.Vidsynt.Leroy

2009-04-10 @ 00:12:59
Postat av: Systerdyster

Och hur nära var inte jag, att sätta in pengar på detta stödkonto? Allt är, som sagt, inte vad det synes vara. LOL över jämförelsen med GW´s Bäckström.

2009-04-10 @ 00:41:55
URL: http://systerdyster.com
Postat av: unni

Misstolka inte mig nu, det är väl ändå ingen som tror att jag vill försvara peddon för deras brott. Hade det GW påstått varit sant - fine. Ett peddo ska fan inte jobba med minderåriga någonsin, inte heller efter avtjänat straff. Men nu var det ju en snut som uppenbarligen burit sig svinigt åt och varit invandrarfientlig som GW samlade in pengar till. Dessutom var det tydligen felaktigt att han skulle starta ungdomsverksamhet. Jag tycker att Leif ska se om sitt eget hus. Vilka han själv gör affärer med, vill säga.

2009-04-10 @ 11:32:50
Postat av: Carolina Riedel

Hej Unni!

Vi träffades på cafèt vid Mariatorget fre den 3 april när jag var där och fikade med min FAr.

Det var jag som var på ditt fantastiska föredrag i dec i Jakobsberg. tack för allt du gett mig med föredraget och din bok!

Vore roligt och intressant om vi kunde komma kontakt med varandra.

Hör gärna av dig! Glad Påsk!Hälsningar Carolina2009-04-10 @ 12:16:00
Postat av: Singelmamman

Läste också Hannes krönika och håller helt med Unni. En pedofil ska inte jobba med ungdomar, men det var ju inte så i det här fallet. Tycker det är helt rätt att döma polisen till böter för förtal.

2009-04-11 @ 15:16:44
URL: http://varannanveckamamma.blogspot.com/
Postat av: Consequentia

Länken nedan gäller det iaf!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0