STOPPA TELECOMPAKETET!Varning! Det som håller på att hända nu i EU-politiken FÅR inte passera obemärkt. Nu har vi ännu en möjlighet att påverka.

Gå in på den här länken och följ anvisningarna. Snälla, gör det, det är enkelt och det är allvar.

Kommentarer
Postat av: Veronica Svärd - Intersektionen

Ja, det är skrämmande. Som tur är finns det flera partier som arbetar mot Ipred och de andra relaterade lagarna, se tex: http://bit.ly/MUIhXDet verkar som om allmänheten fått för sig att Piratpartiet är det enda parti som arbetar med dessa frågor. Det vore olyckligt om ett parti blir invalda i EU på denna fråga, sedan sätter sig och samarbetar med rasister i brist på värderingsgrund i sin politik. Och inte har något att säga om exempelvis asylpolitik, jämställdhet, sjukvård, åldringsvård, barnomsorg och den ekonomiska politik som styr vårt samhälle.Skicka Schyman till Bryssel istället! Då får du inte bara ett internetpaket, du får ett förbättrat samhälle och liv dessutom...Bra att du tog ton på Medborgarplatsen igår Unni!

Postat av: Jacob

Tja en fråga bara till dig unni, jag var med i Stockholm och jag är piratpartist och för ett fritt internet.Jag tror att om man vill skapa en marknad på internet så ska detta skapas efter internetets villkor.Nu till min fråga, varför har du copyright märkt din hemsida?Är detta inte lite paradoxalt?

2009-04-19 @ 18:43:54
Postat av: unni

@veronica: Ja, det är mycket som är för jävligt just nu, men den politiska viljan och hoppet är också aktiverat. Jag känner inga piratpartister som samarbetar med rassar. De jag har stiftat bekantskap med står nog snarare till vänster. Att de är en enfrågerörelse gör det ju lättare för dem, men frågan är superviktig, och den dagen då nätet tillhör allmänheten behövs de inte längre. Det är nog de flesta PP-anhängare medvetna om.@Jacob: Min hemsida ska läggas ner, det är inte jag som haft hand om den. Jag tänker bygga om bloggen och lägga all info där istället.

2009-04-19 @ 19:40:37
Postat av: Kimmi

Knycker texten och skickar vidare. Hoppas det är okej. Annars får du säga ifrån.

2009-04-19 @ 20:13:03
URL: http://www.asiktskanonen.se
Postat av: Anonym

Tack Unni! Du är grym.

2009-04-19 @ 22:40:47
Postat av: Ingen speciell

@veronica: Du sa "Det vore olyckligt om ett parti blir invalda i EU på denna fråga, sedan sätter sig och samarbetar med rasister i brist på värderingsgrund i sin politik."Brist på värderingsgrund? Ja tjena! Det där visar ju bara att du inte förstått värdegrunden PP har, inget annat.Och sedan lite guilt by association på det. Juste argumenterat!

2009-04-19 @ 22:55:39
Postat av: Jacob

Tack för svaret och för att du stötar dina kunder :D

Ska ut och köpa din bok idag, ska bli kul att damma av boklampan!

2009-04-20 @ 09:34:54
Postat av: Jenny

"Ingen speciell": men vad är värderingarna då i pp? Den ideologiska utgångspunkten...? Det ekar tomt. Världen är större och bredare än internet och pp har sagt sig samarbeta med de som främjar deras tre frågor. Med tanke på att det finns medlemmar på högre poster i pp som har sitt förflutna inom rasistiska rörelser och sverigedemokraterna så finns det all anledning att var kritisk.

2009-04-20 @ 13:43:11
URL: http://skickaschymantillbryssel.nu
Postat av: unni

Jenny, vill du presentera det hela lite närmare? Det är ju bara bra om allt kan skärskådas i dagsljus.

2009-04-20 @ 14:19:46
Postat av: steve

Jenny: det är väl det som är grejjen med PP. de har folk från alla delar av det politiska spektrat. Christian Engström är tex gammal folkpartist. finns säkert föredetta sverigedemokrater med också nånstans, men det är väl bara bra att de har hittat ett bättre parti? :) I PP kommer de ju iaf inte kunna driva igenom några rasistiska frågor eftersom det är ett (nästan) enfrågeparti.

2009-04-20 @ 17:44:36
Postat av: Anna Troberg

Hej Jenny!Piratpartiet samarbetar under inga omständigheter med rasistiska organisationer. Vi värnar om folks personliga integritet och en viktig del av det är den självklara rätten att inte bli diskriminerad på grund av härkomst, etnicitet, religion, kön, handikapp, ålder, sexuell läggning eller politisk åskådning. (http://forum.piratpartiet.se/Topic134715-358-1.aspx) Samarbeten med rasistiska organisationer eller partier är oförenligt med det vi står för och därför uteslutet.Mig veterligen finns det inte heller någon i PP:s ledning som har något förflutet inom rasistiska rörelser och SD. Det skulle vara intresssant att få mer än vaga antydningar vad det gäller det.Ha det så bra,

Anna

Andre vice ordförande, Piratpartiet

2009-04-20 @ 18:10:00
URL: http://www.annatroberg.com
Postat av: Ingen speciell

@Jenny: Ja, för mig ekar PP:s principprogram inte tommare än tex FI:s partiplattform. Men så tycker jag inte heller att grundläggande demokratiska principer är nån grej på internet, eller att det inte går att ha som ideologisk utgångspunkt. Om du inte läst principprogrammet så är det nog där du bör börja.För lässugna:

PP:s principprogram

http://www.piratpartiet.se/principer

FI:s partiplattform http://www.feministisktinitiativ.se/plattform.phpOch sist avslutar, du också, med lite juste debatt-teknik. En vända nedsvärtande insinuationer. Tack för det!Jag tror det är många PP-medlemmar som gärna vill att du här och nu outar alla som tänker blåsa sina väljare, bryta mot partiets principprogram och stödja något rasistparti i EU.

2009-04-20 @ 19:13:47
Postat av: Tomas

Telekompaketet är verkligen ett hot mot demokratin. Jag får tacka EU-parlamentarikern Eva-Britt Svensson för att hon hissade varningsflagg. Nu känns det som om att det håller på att byggas upp en intressant opinion mot galenskapen. Och jag är inte alls lika upprörd över Ipred och inte allas ifråga om TPB-domen.PP är inget för mig. Varför bry sig om enfrågepartier? Ingen kan väl på allvar vilja skicka ett gäng fildelarfanatiker till ett parlament. Världen är mer komplicerad än så?

2009-04-21 @ 01:28:48
URL: http://100stegtill.blogspot.com
Postat av: Miscela

Jag tycker det är jätteläskigt det som händer nu. Varför har media inte gått ut mer med vad Telekompaketet innebär? Det är ju jätteviktigt! Jag tänker rösta på Piratpartiet och göra det jag kan för att förklara situationen för andra. Alla partier har någon gång startats som enfrågepartier och jag tror på dem! Tack för ditt inspirernade tal i lördags!

2009-04-21 @ 11:55:03
URL: http://miscela.blogg.se/
Postat av: Tobias

Vi vann! Internet vann över bakåtsträvarna! We are 138!

2009-04-21 @ 22:23:12
Postat av: Mia flum

Se så var bra! Hörrni då är det väl dags att stänga av ett tag då och ta gitarren med sig ner till en park och röka lite majja och titta upp mot molnen va! =)

Debatten om cannabis kommer snart får vi hoppas!Projekt: Ta reda på alla svenskars hjärtans takt. Säg att våra hjärtan slår i 76 olika takter. Gör om det till drumslag och kör in i ett musikprogram. Tick tick tick boom bom boom ka bom bom bom ... Så kan vi höra pulsen på Sverige. Ut på nätet helt gratis. Vi kommer ju höra att den går alldeles för snabbt, lite ryckig är den, då är det dags att andas djupt och lyssna på lite Marley. AH våren är här!

Whooo! 3 little birds =) =) =) xxx2009-04-22 @ 14:36:26
Postat av: Tim

Jahopp, nu blev iaf 138:an genomröstad i industriutskottet - får vi väl hoppas att EU-parlamentarikerna är lite vettiga (Haha hahaha hohoho) 5 Maj också.

Förresten Unni, du är ju för ett fritt internet och mot censur etc, så varför har du förhandsgranskning av kommentarerna innan de publiceras? Bättre att ta bort spam i efterhand - så man vet att alla åsikter publiceras.

2009-04-22 @ 22:17:50
Postat av: Askeen

Har redan skrivit och skickat :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0