MITT ÄCKEL KÄNNER INGA GRÄNSER

Debatten om kvällspressens oanständiga hångel med Piratförlaget fortsätter. Läs Gunilla Kinns glödande och lysande svada!

Läs också Per Svenssons mästerligt formulerade kritik.

Ska ett rövarpack få styra opinionsbildningen och det s k fria ordet genom att kolonisera de största dagstidningarna? Kan detta i så fall räcka som asylskäl för mullvaden Monica Antonsson om hon känner sig tvingad att fly landet?

Mitt äckel känner inga gränser.

Kommentarer
Postat av: Jenny M

Huvudet på spiken som så ofta Unni! Jag känner också ett enormt äckel över hela Gömda-lasagnen och det den avslöjar om vänskapskorruptionen och girigheten inom svensk media. Vad är det för mening med journalister ö h t när de inte gör sitt jobb, dvs granskar och rapporterar opartiskt??? Lägg ner hela yrkeskåren eller rensa åtminstone ut den ordentligt!Och en stor kram till dig Unni som vågar gå emot den lille Jan Guillou (stor i orden men liten på jorden?) som så ofta och så uppenbart är ute och cyklar i nattmössan.

2009-02-17 @ 21:18:05
Postat av: Leroy

Ja det känns inte bra det känns olustigt.Dom har inte bara koloniserat, dom har tagit över all rimlig möjlighet till yttrandefrihet som inte passar dom i båda mediakultererna det skrevs om i "Chicken Race".Det kallas diktatur.Leroy

2009-02-17 @ 21:43:41
Postat av: Leroy

Aternativt Monopol.

Såvida de inte lyckats lägga munkavle på SVT eller SR oxå.Leroy

2009-02-17 @ 21:45:35
Postat av: Karin

Unni! Du är klockren i dina kommentarer!

2009-02-17 @ 23:21:17
Postat av: grislon

Du har helt rätt.

2009-02-18 @ 05:41:35
Postat av: Ines

Mitt äckel känner inte heller några gränser; från början till slut är denna historia rättsvidrig. Media är ju bara ett skämt- det är klubben för inbördes beundran. Jag anser för övrigt att LM bör avgå som ordförande för Unicef- hon ska inte ha nagot att göra med utsatta barn efter det hon varit med om att utsätta barn för. Tro aldrig att Mia själv flyttat land och rike runt om det inte vore för Liza som stått och hejat på. Om Jan Helin anser att Mia är "en trasig människa" sa ställer det knappast Liza Marklund i en bättre dager: hon har ju medvetet exploaterat denna trasiga mytoman! I sann psykopat-anda försöker hon sedan lägga över all skuld pa denna "trasiga människa". Men VEM skrev Gömda? VEM garanterade dess äkthet och pratade om alla dokument, intyg och rapporter som fanns pa en viss vind för att garantera sanningshalten i "fackboken" (LM:s ord i AB-01)?Liza Marklund är inte vingklippt för hon har aldrig haft vingar. Det är bara en illusion hon själv försökt skapa, med framgång, tills sanningen hoppade upp och bet henne i rumpan.

2009-02-18 @ 06:15:48
Postat av: unni

Tack, vad skönt. Jag tänker ofta på hur det hade varit om inte bloggeriet och nätforumen fanns. Brrrrr!

2009-02-18 @ 08:36:24
Postat av: Heather Star

Det hade varit rätt tyst.....

Ta bort bloggarna och ta bort fildelarna vad har du kvar, the sounds of silence.

2009-02-18 @ 14:30:49
URL: http://heather-star.blogspot.com/
Postat av: Sol

Go Unni! Jag blir så glad av den här bloggen. Och så sjukt äcklad av den orgie i inbördes ryggdunkande som spelas upp mitt framför oss. Såg Guillous fru intervjuas på TV häromdagen, vedervärdigt.Mina sympatier till dig som behövt vara indragen i deras nät, var glad att du sluppit ur det!

2009-02-18 @ 17:01:49
URL: http://bhujapindasana.livejournal.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0