FARVÄL DUMMA 00-TAL!



Idag fick jag bara en sån där snabb känsla av att en sund maktförskjutning håller på att äga rum. Bara det att Newsmill blivit ett forum dit alla vänder sig, även gammelmediernas företrädare, för att det är där det händer. Och så Johanne Hildebrandts krönika i AB.

Det är nästa decennium som vi ser början av. Farväl dumma gamla 00-tal!

Kommentarer
Postat av: Malla

Jag säger som Gert F... Äntligen!



Det är inte spännande att se mediamaktens förfall.. Den är "bara på tiden".. Däremot är jag skitnyfiken på det nya.



Pok



Mallahaenhärligjävlavinterdagbralla

2009-03-23 @ 08:43:55
URL: http://desperatenotwives.blogspot.com
Postat av: Funderare

Tjena, läste din kommentar hos MA. Tyvärr har killen i din länk lite fel. Finns inga bekymmer att hitta nått av gruppen. Tråkigt att folk dömer andra på rena sakfel. Tänk om han hade lika lätt att leta som för att skriva skit om andra....



När det gäller Newsmill så är det superbra. Alla sidor av alla ämnen får komma till tals. Det kan ibland bli riktigt intressanta debatter. Synd bara att de som skrev inlägget sällan kommenterar allt som kommenteras.



Med hopp om ett bättre informationssamhälle, ha dé

2009-03-23 @ 13:09:52
Postat av: Matte

Hur menar du då Unni?

Ja tycker också det är mycket Newsmill nuförtiden.

Är det dit journalister och andra vänder sig när de vill bilda opinion utan att behöva hålla sig till kraffs som typ sanningen ehhhller?

2009-03-23 @ 13:26:09
Postat av: K Wered

Tja... Är det så mycket mening med att skilja på "gammelmedier" och elektroniska? Blir de inte allt likare varandra - och är inte stanken ungefär densamma?

2009-03-23 @ 16:43:49
URL: http://weredsvadligheter.blogspot.com
Postat av: unni

Funderare, här har du ditt svar, hämtat från den där killens kommentarsfält:

Mar 23, 2009

Stefan said...

@Jahapp

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta...

Det är uppenbart att du inte riktigt förstår vad det är du ser för något. Lektion nummer ett när du vistas på nätet är att inte tro på allt du ser, du måste tänka kritiskt och värdera informationen beroende på avsändaren och sammanhanget.



Det du ser på torrentdownloads.net, torrentreactor.net och nowtorrents.com är reklam för bluff-siter. "Länkarna" tillverkas automatiskt efter det du söker på och det finns ingen sanning bakom deras siffror. De tjänar pengar på att godtrogna nybörjare tror att det de visar är sant. Prova att skriva något slumpmässigt i sökrutan så ska du se att de lovar att du kan ladda ner det också. Har vi passerat första dagen i lekskolan nu?





Read more: "Liza Marklund: Därför säljer inte dina polares platta - Jag heter Roger," - http://rogeraberg.posterous.com/liza-marklund-nagra-sma-tips-till-sina-polare#ixzz0AbVhdxFZ

2009-03-23 @ 19:49:31
Postat av: Funderare

Hur fildelning funkar kan jag för lite om för att uttala mig. Men det finns låtar att ladda hem på mer än ett ställe. Och skivan finns på mer än ett ställe på nätet. Den går inte att köpa än, men den finns. En eloge till Roger som uppdaterat detta. Men detta med den sk "felaktiga faktakollen" kan ju ses även som ett smart sätt att marknadsförs bandet. För det har skrivits mycke om dem sedan denna fadäs. All publicitet är bra publicitet om man ser det lite krasst.



Tydligen råder det fri jakt på Liza marklund och det är en sak, till viss del självförvållat. Men att även dottern ska få klä skott för det modern gjort tycker jag är ganska smaklöst. Man kan ju fundera vart detta ska sluta när nu släkten ska blandas in. Tycker personligen inte att barn ska få stå till svars för det föräldrarna gjort. Då skulle halva Sverige ligga risigt till.

2009-03-24 @ 11:04:57
Postat av: Anonym

Skrev fel - så här blir det mer rättstavat:



Läste hildebrandts krönika. Ni är naiva. Om ni tror att det är något bättre som är på väg - sanning, heder osv. bara för att det gått ett bloggdrev mot Liza Marklund - ni har nog inte greppat riktigt vad som är på gång. Alltså syftet med att göra sig av med HENNE det är att vrida politiken högerut - de politiska krafterna som sänker henne och Jan Guilloustuket - det gör de för att de anser detta vara extremvänstern.



Det är alltså extremhögern som regerar i lite happening och hippie-jippi-jippokläder.



Det kommer vi att bli varse - när de väl kraschat färdigt. Marlund var en tegelsten i vänstermuren så som de ser det.



2009-03-26 @ 04:13:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0