GOING NORTH

Jag ska åka till Ö-vik nu och träffa Aschberg & Fylking som hunnit prostatavandra dit. Hemma igen i morgon. Då tänker jag skriva ner en del funderingar om hot, hat och feminism som jag grubblat mycket över i helgen.

Tack alla ni som osjälviskt skickar bidrag för ljudboken, det ni gör bevisar något som jag planerar att summera later on.

Kräm på er!

Kommentarer
Postat av: En förvånad mamma.

Jag har hittat Nabil!...eller egentligen var det ju han som hittade till min blogg. Jag blev nyfiken på hans blogg eftersom han lämnade en kommentar på mitt inlägg rubricerat "valborg". Han tycker sprit är skit, vilket är otroligt upplyftande eftersom han är 16 år gammal. Det finns tyvärr alldeles för många tonåringar som dricker alkohol - med tråkiga, sorgliga & tragiska slut.Det var skönt att hitta en kille som skriver att han inte gillar alkohol & droger. Han skriver dessutom otroligt bra & personligt som får en att vilja följa hans liv. Tyvärr har han inte haft det så lätt…Han har själv valt ut två inlägg i sin blogg - som han tycker är betydelsefulla. Jag tycker att de är så bra skrivna, känns bra att han sätter ord på sina tankar & känslor!Länk till inläggen;"I'm forced to think hell is a place called home..."; http://nyablondinbella.wordpress.com/2009/04/06/i%E2%80%99m-forced-to-think-hell-is-a-place-called-home/"Mobbning är utan tvekan det värsta som finns..." ; http://nyablondinbella.wordpress.com/2009/05/05/mobbing-ar-utan-tvekan-det-varsta-som-finns/Jag hoppas inte du ser detta som spam, och sprid gärna bloggen genom att skriva ett inlägg om honom, du får jättegärna använda dig av beskrivningen ovan. Bort med Kenza, blondinbella & alla andra onödiga bloggare... in med Nabil, en kille som tveklöst sticker ut ur mängden - någonting som vi alla egentligen bör sträva mot.

2009-05-10 @ 14:38:51
Postat av: ormbäraren.

gillar den trotsiga rökbilden :) din och monika antonssons blogg är min favoritläsning. du som en frisk fläkt, monika för grävandet och den ifrågasättande debatten.

Postat av: Martin

Fylking? Epic fail!

2009-05-10 @ 19:27:11
Postat av: Jessica

Råkade hamna på tv8 igår kväll.

Måste säga att jag belv MYCKET inspirerad/imponerad av dig!

Även om gubbarna snackar med sin basröst och ska verka ha så rätt så måste man som du tala om för dem när de har fel!

Tack för inspirationen -nu ska jag jobba mer på att våga säga ifrån.2009-05-11 @ 10:58:10
URL: http://byjezz.blogspot.com/
Postat av: Magnus

Måste säga att jag tycker det är elegant att dela ut boken. Skrev om det på http://www.naknasanningen.com/2009/04/unni-drougge-fildelar-sin-senaste-bok.html

2009-05-11 @ 14:00:32
URL: http://www.naknasanningen.com
Postat av: Christian

Din ljudbok som ligger på TPB öppnade ögonen för ditt författarskap. Detta gör att jag nu kommer köpa böckerna av dig, som du skrivit tidigare, för att läsa med samma spänning jag nu lyssnar.Tack!

2009-05-13 @ 15:03:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0