NÄTNOJA


Till Betrice Ask och liknande personer: Detta är en chillum. När den är laddad ska du blåsa i den. Som en trumpet. Detta kallas att "puffa på". Lol.

 

Nedan kan ni läsa en kommentar från signaturen Nypirat som jag klippt ut från Anna Trobergs blogg. Jag hoppas verkligen att det är ok för avsändaren. Inpasset säger nämligen det mesta om gammelpolitikernas nätnoja, senast uttryckt av Beatrice Ask och Hans Wallmark .


"Viktigt också att framhålla att knark inte levereras via Internet, så i konsekvensens namn borde Ask och Wallmark omgående verka för att myndigheterna ska kontrollera alla brev- och paketförsändelser inom och utom landets gränser.Samtidigt kanske det är dags att upprätta löpande personkontroller utanför och på dagis, fritidsgårdar, skolor och andra ställen där det finns barn då pedofiler även verkar IRL.

Mest effektivt vore kanske att skjuta av hela befolkningen på en gång så slipper vi alla andra problem också."

 

Ja, faktiskt. Spärra av Plattan. Och varför inte Grand hotel? På sådana ställen pågår ju massor av knarkhandel och snusk. Intressant att just internet pekas ut som centrum för allt obehagligt som sker på samhällets bakgårdar.

Förbjud hemmen också, förresten. Hemmet är ju bevisligen den farligaste platsen för kvinnor och barn.

Jag börjar bli sjukligt less på alla tossiga uttalanden om den farliga och okontrollerbara virtuella världen. Är det helt omöjligt för politiker och andra proffstyckare att läsa på? Guillou blandar ihop TPB och piratpartiet. Beatrice Ask och hennes följeslagare nämner cannabis och hasch som två olika sorters droger. Och de är absolut säkra på att fildelning är stöld.

Nä, tacka vet jag Lars Gustafsson. Willkommen!

 


Kommentarer
Postat av: Nypirat

Helt ok för mig! :-)

2009-05-28 @ 22:05:08
URL: http://nypirat.blogg.se/
Postat av: ormbäraren.

ujuj, blåser å pustar.... men låter bara falskt.

Postat av: jesse

Ja det verkar som hela internet är en totalt laglös tråd som alla kan göra vad dom vill på, men hur kan polisen fortfarande göra sitt jobb?

Polisen hittar alltmer och gör tillslag mot pedofiler över hela europa med interpols hjälp.

det är konstigt att när moderaterna pratar om nätet så är det laglöst och så läser man tidningarna att polisen slår till och bryter upp grupper efter grupper av nätpedofiler. Samtidigt som en jädrans massa paket fulla med knark passerar genom posten.

Men det var roligt att samtidigt jag läste om fru ask:s uttalande så gick moderaternas reklam på tv, där dom sa att dom värnade om internet och rättvisan på nätet. Hur f#n går det ihop?

2009-05-29 @ 00:01:58
Postat av: robert

Är inte problemet som politiker har med internet none of the above, utan mer att internet minns.

Med internet har vi med delad kultur kunnat nå ut till fler, kunna koordinera händelser och samarbeta över alla gamla gränser?

och är det kanske så att det är där problemet är?

Den gränslösa diskussionen, där vi kan diskutera poltik, skapa rörelser som visar det bästa med oss. att vi kan samarbeta på en totalt fundamental nivå? utan att mamma och pappa staten säger till oss vad vi får göra och inte?Jag är övertygad om att problemet många politiker har med just internet är inte barnpornografi, knark eller andra svepskäl. Jag anser att problemet de har, är att de kan inte var ansvarslösa längre, de är tvungen att göra vad de säger, för annars blir de kritiserade på nätet av någon bloggare.Jag är övertygad om att det är där deras rädsla är.

2009-05-29 @ 00:08:01
URL: http://journal.counterblo.ws
Postat av: Leroy

Povel R var före sin tid som vanligt:http://www.youtube.com/watch?v=3D0HM7WY1CcLeroy

2009-05-29 @ 00:17:27
Postat av: Marcus

Jag tror att jag blir vansinnig. Ask ska alltså föreställa justitieminister?Herregud, vi måste byta ut detta pack till gammelpolitiker.Skjuta av befolkningen? Det är ju regeringen som borde spärras in för landsförräderi...

2009-05-29 @ 00:25:07
URL: http://randomtankar.blogspot.com
Postat av: Kapten N

Trodde bilden föreställde ett sånt där ornitologiskt redskap för att locka till sig mycket små fåglar, tror man brukar ha gräs i botten på dom?

2009-05-29 @ 11:27:39
URL: http://kapten-nemos-kok.blogspot.com/
Postat av: karin

du är så bra!!

2009-05-30 @ 10:41:14
URL: http://blog.lilyofthevalley.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0